Pareri despre Office 365

office 365 pentru firme
Microsoft a investit mulți bani în promovarea acestui Office 365, iar dacă ai o companie care are angajați care folosesc Word, Excel și Powerpoint atunci pachetul office 365 pentru firme nu trebuie să lipsească din achizițiile tale. Dacă unul din angajații firmei care e mai mult pe drum și are de făcut prezentări sau are de semnat contracte, dar nu vrea să se plimbe cu notebook-ul după el, există o soluție. Poate omul este mai comod sau este mai uituc și nu vrea să-l piardă prin gară, taxi sau aeroport. Atunci poate pleca relaxat în călătoriile de afaceri pentru că va putea folosi Office 365 business și SkyDrive oriunde are acces la internet.

Pachetul office 365 va poate face viață mai bună dacă conduceți o firmă sau sunteți angajat undeva unde se lucrează în domeniul IT. Noutățile cu care vine sunt destul de numeroase. Unele sunt utile și ajută substanțial la creșterea productivității acasă sau în mediul de business în timp ce altele încă așteaptă atenția dezvoltatorului IT pentru a afla, printre altele, de ce au fost incluse în acest pachet. Dacă până acum forma această de prezentare era adresată exclusiv companiilor, Microsoft a făcut un mare pas înainte inluzand și segmentul „home” printre cei care pot beneficia de facilitățile oferite de acest instrument. În pachet sunt incluse binecunoscutele aplicații cu care suntem obișnuiți. Acestea sunt: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Access, etc.

Outlook este o aplicație importantă pentru voi în caz că vă doriți o adresă de email profesională. Office 365 pentru firme are aplicatia Outlook, iar un email reprezentativ nu va mai fi subiect de glume. Știți că Talpan, cel care se luptă în instanță cu Becali în razboiul dintre Armată și actuala echipă Steaua București, are email de la Yahoo? Nu poți să trimiți acte sau să comunici cu presa folosind un email ca orice alt om de rând. De aceea Outlook te poate ajuta în această privință.
Pachetul office 365 poate fi folosit atât de firmele mici care au 5 sau 20 de angajați, dar și de firmele mari care au sute de oameni care vor să lucreze în condiții optime și cu aplicații noi.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap