Zambetul de pe fata barbatilor

zambet

Barbatii zambesc din diferite motive. Pentru ca ies la o bere cu cei mai buni prieteni si acolo glumesc despre orice, pentru ca echipa lor favorita a castigat campionatul de fotbal in acel sezon, pentru ca au facut bani multi dintr-o combinatie, pentru ca au facut sex bestial cu o femeie dorita de ceva timp. Sexul face bine sufletului, increderii de sine, chiar poate fi folosit in loc de sala de forta. Imi aduc aminte ca intr-o noapte am facut sex cu o femeie ca in filme, iar a doua zi aveam febra musculara la coapse pentru ca am impins mult la ea. Iar daca vrei sa te relaxezi intr-o seara dupa o zi de munca ar fi bine sa te duci la un salon de masaj erotic din Bucuresti.

Daca nu ai fost niciodata la un masaj erotic, nu mai sta pe ganduri. Unii vorbesc despre masaje erotice cu retinere, altii care au tupeu sunt relaxati cand vine vorba de asa ceva. Sexul si placerea obtinuta printr-un asemenea masaj nu are decat beneficii pe termen lung. Suntem stresati de locul de munca, de traficul infernal din orasele mari sa u mici, de problemele aparute peste noapte, de zecile de ganduri negre care ne ataca mintea chiar inainte sa ne bagam la somn. Viata trebuie traita la maxim si e indicat sa ne facem placerile des. Un masaj erotic Bucuresti iti poate lipi un zambet in coltul buzelor.

Un masaj in timpul noptii pentru partenerul tau poate crea placeri enorme. Cateodata poate sa adoarma din cauza atingerilor. Sau se poate excita si se va intoarce spre tine plin de dorinta. Indiferent ce se va intampla, mai bine incepi un masaj decat o cearta pe motive neintemeiate. Nu lasa fericirea sa treaca pe langa tine. Zambeste, fa sex, viziteaza lumea, iubeste neconditionat si alunga gandurile care te trag inapoi, cele care nu fac decat sa iti daca mintea varza. Poti sa faci orice pe lumea asta daca ai o persoana cu care te intelegi bine si ii poti spune orice. Asa o sa fii relaxat mai mereu si zilele vor trece altfel, nu mai zic noptile.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap