Totul despre fotografie

cer senin

Acum, toata lumea detine un telefon mobil performant cu care poate face poze. Dar nu orice poza este de calitate pentru ca iti trebuie putina experienta ca sa faci poze de top. Ma uit pe Facebook sau Instagram si vcad prieteni care pun orice poza pe aceste retele de socializare. Si nu se face asa. Cel putin pe Instagram nu se pun citate motivationale, iar pozele de acolo trebuie sa fie de o calitate foarte buna. Asta inseamna sa ai o lumina naturala, sa incadrezi bine poza, sa stii cum sa faci poze la anumite obiecte sau animale. Asa cum face un profesionist in domeniu ca Gabriel Comanescu.

Sunt cateva chestii de baza atunci cand faceti o fotografie. Nu sunt eu expert in asa ceva, cum este Gabriel Valentin Comanescu, dar stiu cateva lucruri. Noi vedem lucrurile 3D, asa ca daca ne place o cladire suntem uimiti. Si vrem sa ii facem o poza. Dar poza va fi 2D. Asa ca se poate intampla ca poza sa nu reprezinte exact ceea ce vedem noi. Dar daca vreti sa pozati cladiri impunatoare ar fi bine sa va dati mult in spate ca sa o prindeti toata in cadru. Daca pozati caini, ar fi bine sa faceti poza de la nivelul lor. Asta e valabil si pentru femeile mai mici de statura. Conteaza mult liniile si geometria in anumite poze. Unii fotografi, cum ar fi Comanescu Gabriel, vaneaza un apus sau un rasarit de soare. Pentru ca pozele foarte frumoase care te fac sa le admiri minute in sir nu apar din senin. Sunt zeci daca nu sute de sedinte de fotografiere pana se ajunge la cea dorita. Iar daca aveti vreun eveniment important in viata voastra, un botez, o nunta, o zi de nastere, ar fi bine sa apleati la un profesionisti. Iar Gabriel Comanescu stie totul despre fotografie.

Sunt oameni care spun ca se pricep la multe, care cred ca le fac pe toate. Dar in general e bine sa apelezi la oameni care au experienta in domeniu, profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. Astfel o sa fii multumit de rezultate.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap