Plecari Praga – Bucuresti

plecari bucuresti praga

Chiar nu stiu daca am mai scris pe acest blog, dar vreau sa vizitez o alta tara in fiecare an pana o sa pasesc in lumea umbrelor. Nu conteaza ce tara e, poate sa fie Bulgaria sau Canada, Anglia sau Mexic, important este sa vizitez o noua zona de pe glob cel putin o data la 12 luni. Si ca sa fac asta pot sa ma duc cu avionul, cu masina personala sau cu autocarul. Am calatorit cu toate cele trei mijloace de transport si fiecare are avantajele si dezavantajele care vin cu pretul platit de voi pentru biletele de transport.
Daca vreti sa vizitati tarile din Europa, in fiecare zi sunt plecari spre diferite zone de pe batranul continent. Plecari Praga Bucuresti sunt programate destul de des mai ales acum cand a venit sezonul cald si lumea are chef sa se polimbe sa viziteze muzee din alte colturi ale lumii, sa manance mancaruri traditionale din orase mari sau sa se duca la festivaluri de muzica unde vin zeci de mii de persoane.

Cred ca in Iunie o sa ma duc intr-un city break Praga pentru ca inca nu am ajuns in capitala Republicii Ceha. O sa caut mai multe zile informatii despre transport Praga si o sa ma duc sa vad lumea. Pentru cine nu stie Cehia a facut parte din Cehoslovacia din 1918 pana in 1992. In data de 1 Ianuarie 1993, Parlamentul acestei tari a hotarat ca tara sa fie impartita in Republica Ceha si Slovacia. Toate aceste mutari politici si aparitia unor noi granite prin Europa au fost posibile datorita caderii blocului comunist in toata Europa in anii 90.

Chair daca nu aveti bani multi puteti sa plecati un weekend sa vedeti cateva orase importante si pline de istorie de pe continentul nostru. Roma, Paris, Praga, Barcelona etc. sunt zone cu o arhitectura originala si peisaje superbe. Ar fi bine de evitat in perioada urmatoare orasele din Franta pentru ca acolo se intampla multe atentate, dar decizia e a voastra. Anul trecut am fost in Spania si m-am bronzat, am vazut meciurile de la Campionatul Mondial de fotbal la terase la o bere rece si am vizitat o catedrala – fortareata superba in Alicante.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap