Trendul in 2019 pentru pantofi casual dama

Nu îmi mai recunosc soția. De fiecare dată când o văd, rămân uimit și absorbit de frumusețea ei. S-a schimbat uimitor de mult și toate astea de când a început serviciul. Pe langă mâncarea delicioasă pe care o face , acum petrece destul timp la cumpărături alegând haine și pantofi casual dama pentru ținutele office pe care le-a cumpărat de curând.

Cu aceste cuvinte își începea mărturisirea un foarte bun prieten din copilărie. Știam că prietena lui îi fusese colegă de bancă în liceu și tot de pe atunci au început să formeze un cuplu. Din dragostea lor, care pe atunci era nebunească, s-au născut două mogâldețe de fete, gemene. Ioana și-a dedicat viața familiei. Avea visuri mari în legătură cu latura ei profesională, dar aflând că e gravidă nu a putut să renunțe la sarcină. Nu a avut niciodată un regret. Spunea că dacă ar fi să aleagă între sarcină ei și carieră profesională la care visa, ar face aceași alegere.
De fiecare dacă când îi vedeam, mă minunam cât de frumoasă este relația lor. Tineri, frumoși, plini de speranța cu un trecut impreună, cu două fete minunate. Ce mai, numai cuvinte de laudă la adresa lor. În principiu pe ea am admirat-o pentru simplitatea ei.

Își surprindea soțul cu diverse mancăruri pe care le făcea pentru prima oară. Uneori se intamplă să merg la ei în vizită și să fiu întrebat dacă vreau să stau cu ei la masă . Știind cum găteste, niciodată nu am refuzat, iar stomacul meu dansa de fiecare dată de fericire. Într-una din aceste zile i-a spus soțului că vrea să își continue studiile. Prietenul meu nu mai zicea nimic se uită la ea și nu îi venea să creadă ce aude. Mereu m-am întrebat dacă tăcerea lui de atunci s-a datorat sau nu prezenței mele acolo sau poate că ea a indrăznit să îi spună lui fiindcă eram eu în zonă și astfel șansele de a face vreo fază urată nu existau.
În anul următor a mers la facultate, iar fețele începeau clasa pregătitoare. Era o atmosferă hazlie, toate fetele lui, de la mic la mare invătau pe vreun colț de birou , de pat sau chiar pe jos.

pantofi dama

Să faci o facultate având și o familie de îngrijit este mai greu, dar nu imposibil. Se pare că ei îi era foarte ușor pentru că spunea că deși a pierdut startul, incă poate face fată situației.
A terminat facultatea cu usurintă și profesorii, apreciindu-i efortul pe care îl depunea, au recomandat-o pentru câteva interviuri. Toate acestea le-a făcut în timpoul în care fetele erau la școală și soțul la serviciu . Acum două săptămani, a povestit că l-a anunțat că pregăteste ceva special la cuptor pt el cât și pentru fete. Toate acestea erau pentru a-l anunța că în două săptămani avea să inceapă serviciul la o bancă ca Director Analiză Macroeconomică. Uimirea lui a atins cote maxime. În treacăt ea spunea uneori că va începe într-o bună zi să lucreze într-un mediu care profitabil, dar credea că sunt doar vorbe spuse de dragul conversației.

Pantofi casual dama in 2019

O data cu noul loc de muncă Ioana își cumpără pantofi damă în culori diferite. Acum, în era internetului, are timp să se uite de pe mobil sau laptop la zeci de modele de pantofi casual pentru femei. Nu mai trebuie să parcurgă sute de metri din magazin în magazin, ca în trecut, ca să își găsească ce își dorește. Și-a cumpărat cel puțin 2 perechi de pantofi de culoare roșie care nu se demodează niciodată. Unul dintre modelele de pantofi este unul foarte comod, datorită tocului gros care îi permite să petreacă mai mult timp în picioare fără să simtă oboseală în gambe.

Un alt model de pantofi preferat de Ioana în care a investit în ultimul timp este cel cu baretă pe gleznă, de culoare nude. Acest tip de încălțăminte casual poate fi purtată și în timpul zilei, dar și la întâlnirile business sau evenimente informale.
Ca orice femeie care se respectă, deși a stat foarte mulți ani acasă ca să aibă grijă de fete, în colecția ei de pantofi se regăsește și o pereche stiletto.

Ioana cumpără pantofi casual și în nuanțe pastel, chiar și roz pentru că sunt foarte la modă în 2019. Acești pantofi cu talpă joasă sunt foarte căutați de doamne și domnișoare pentru că pot să fie prezente ore intregi la întâlniri de afaceri, la o serată cu fetele, la premiera filmului preferat sau la un restaurant de top alături de familie.

You may also like...

1 Response

  1. Gabriela says:

    Doamne ce frumosi sunt pantofii din a doua poza <3 <3 Minunaaaaaaati!!! Mi-am cumparat acum o saptamana o rochie superba de pe https://poshlove.ro/ si pantofii aceia sunt perfect, pur si simplu perfecti pentru rochita! Stie cineva unde pot sa gasesc perechea? va rog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap