Plasa teren fotbal

teren de fotbal

Joc fotbal de cel putin de doua ori pe saptamana. Am o echipa formata din prieteni apropiati si jucam cinci plus portarul pe teren de mini-fotbal. Ne batem si in campionatul de fotbal din Dambovita cu alte echipe puternice si avem perioade in care ne iese totul si castigam in fata unor echipe de top sau avem niste meciuri nereusite cand echipe mai mici ne pepdepsesc repede pe tabel de marcaj. Jucam cu trei fundasi, un mijlocas la inchidere care este foarte bun si un atacant care stie sa tina de minge. Si in locatia unde facem miscare exista doua terenuri de fotbal, iar unul nu era acoperit cu plase protectie teren. Pentru ca unii loveau mingea pe principiul lunga si pe a doua, balonul rotund ajungea des pe la vecini. Dar de curand patronul unde jucam noi fotbal a cumparat plase sportive si a pus si deasupra, iar mingea chiar nu mai are cum sa paraseasca terenul de fotbal.

Si l-am intrebat pe patronul unde jucam ce pret aveau aceste plase teren fotbal pentru ca nu stiam mai nimic despre asa ceva. Si pretul nu e mic, dar este amortizat repede in aceasta afacere. Pentru ca omul are terenul lui, nu plateste chirie, nu sunt multe consumabile, iar primavara si vara toata lumea iese la miscare ca sa dea cu piciorul in minge.
In timp o plasa fotbal se poate rupe sau deteriora pentru ca sunt vanturi puternice in zona noastra, iar ploaia si zapada ii face viata grea unui teren de fotbal sintetic pe termen lung.

De cand fac fotbal la nivel amator, am slabit vreo 5 kg si arat bine. Si pentru ca joc des, mancarea de la restaurant si dulciurile care imi plac la nebunie nu apuca sa se aseze pe abdomenul meu. Nu imi place sa alerg prin parcuri, dar pot sa joc fotbal si o data la doua zile. In plus, mai ridic si greutati la sala de forta de cel putin 3 ori pe saptamana. Ma antrenez ca un sportiv amator, nu ca un cultursit profesionist. Asta nu inseamna ca stau pe mobil pe retele de socializare si vorbesc non-stop cu alti sportivi cand sunt la sala. Faceti miscare!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap