Poza zilei

spider man

În Italia, un autobuz este gata să cadă într-un râu. Nu este încă unul din atacurile teroriste care au zguduit Europa în ultimii ani, nu este un șofer beat care a pierdut controlul volanului sau un accident rutier in lanț. Poza zilei este o reclamă la noul joc Spider-Man Marvel pentru Playstation 4. Spider-Man a fost realizat de Insomniac Games și a fost lansat de Sony pe 7 Septembrie 2018, iar jocul prezintă noi aventuri ale acestui super erou care nu au legături cu alte jocuri, filme sau bandă desenată.

În acest joc, Peter Parker are 23 de ani și este în ultimul an de facultate. În plus, lucrează în laboratorul doctorului Otto Octavius. Dușmanii de moarte ai lui Spider-Man din acest joc sunt Mister Negative (Stephen Oyoung), Kingpin (Travis Willingham), Shocker (Dave B. Mitchell), Electro (Josh Keaton), Rhino (Fred Tatasciore), Scorpion (Jason Spisak), Vulture (Dwight Schultz), Taskmaster (Brian Bloom), Doctor Octopus (William Salyers), Screwball (Stephanie Lemelin) si Tombstone (Corey Jones).

Dacă sunteți curioși cum arată jocul intrați pe contul Youtube al lui theRadBrad pe care îl urmăresc de câțiva ani. Omul are umor, știe să povestească și are peste 9,2 milioane de abonați, nu e un amator, iar videoclipurile lui sunt de top. Vă recomand să vă uitați la jocurile de groază prezentate pe acest canal de YouTube, atunci când theRadBrad trece nivel după nivel.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap