Program Kaufland duminica

orar kaufland

Românul preferă să facă cumpărături în Kaufland pentru că printre rafturi găsește tot ce își dorește. Unii își fac cumpărături vineri când mi se pare foarte aglomerat, iar alții se duc duminică la Kaufland ca să cumpere mici și carne de porc pentru un grătar, ingrediente pentru prăjituri, câteva beri sau o sticlă de vin de calitate pentru prietenii apropiați și multe alte produse alimentare. În acest articol o să îți arăt ce program are Kaufland duminică ca să știi între ce ore poți să te duci la cumpărături, dar și programul acestui supermarket din timpul săptămânii.

Program Kaufland duminica – deschis intre orele 08.00 – 20.30

În celelalte zile ale săptămânii, orarul de funcționare al magazinelor Kaufland începe de 07,00 și se încheie la ora 22.00
Sunt magazine în diferite orașe din România care deschid la 07.30 și se închid la ora 22.30.
Știu asta sigur pentru ca la mine în oraș, programul la acest supermarket începe la 07.30.
Indiferent la ce oră se închide un magazin de acest gen, dacă intri cu o jumate de oră înainte de închidere, ai timp să faci toate cumpărăturile pe care le dorești pentru ca nu este aglomerat. Găsești chiar oferte la produse reduse cu o oră înainte de închidere, de la fructe, legume până la produse de panificație.

Dacă vrei să știi exact care este programul la Kaufland în orașul tău intră pe kaufland.ro și acolo găsești toate informațiile necesare. În dreapta paginii, ai opțiunea “Schimbă magazinul”. Apoi se va deschide o pagină ca în imaginea de mai jos, unde va trebui să introduci localitatea în care stai sau cea în care o să faci cumpărături, în caz că ești în deplasare. După ce ai introdus orașul, se vor deschide toate informațiile despre magazinele Kaufland din acea zonă, inclusiv orarul zilnic.

program Kaufland

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap