Toy Story 4 poster oficial

toy story poster

În posterul oficial al filmului Toy Story 4 apare o roată mare al unui parc de distracții, așa cum se vede în imaginea de mai sus. Multă lume nu mai credea că va mai fi vreun film după cel din 2010, Toy Story 3, dar 4 ani mai târziu producătorii au anunțat încă o creație cinematografică în care Woody (Tom Hanks) și Buzz Lightyear (Tim Allen) vor pleca într-o aventură în încercarea de a o găsi pe Bo Peep (Annie Potts), care a fost vândută între evenimentele dintre filmele Toy Story 2 și Toy Story 3.

Între timp, s-a renunțat la idee, s-au schimbat scenariștii și regizorul, iar vechiul scenariu a devenit doar o amintire, niște hârtii aruncate într-un sertar plin de praf.
În noua creație a celor din spatele acestui film, o jucărie creată de Bonnie denumită “Forky” (Tony Hale) va pune în mișcare toată trupa lui Woody în căutarea unor răspunsuri despre locul jucăriilor în această lume.

Numărul 4 din acest poster al filmului Toy Story îți sare în ochi. În general, când sunt mai multe filme de succes din aceeași franciză, se notează cu 1, 2 și 3, iar apoi se pune o altă denumire, iar numărul 4 dispare. Iată câteva exemple mai jos de filme de succes:

Terminator (The Terminator, Terminator 2: Judgement Day, Terminator 3: Rise of the Machines, Terminator: Salvation)

Jaws (Jaws, Jaws 2, Jaws 3-D, Jaws: The Revenge)

Final Destination (Final Destination, Final Destination 2, Final Destination 3, The Final Destination)

Texas Chainsaw Massacre (The Texas Chainsaw Massacre, The Texas Chainsaw Massacre 2, The Texas Chainsaw Massacre III, Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation)

Mission Impossible (Mission Impossible, Mission: Impossible 2, Mission: Impossible III, Mission: Impossible: Ghost Protocol)

Filmul Toy Story 4 va rula în cinematografe începând din 19 iunie 2019, iar alături de Tom Hanks și Tim Allen vor mai da viață jucăriilor actori renumiți ca: Patricia Arquette, Keanu Reeves, Michael Keaton, Joan Cusack, Annie Potts, Jordan Peele și alții.

You may also like...

2 Responses

  1. Toy story 4?! Încă pot să-mi amintesc cum l-am văzut pe primul la cinema…guess I’m old :)) Anyway, fain articol.

    • Mike says:

      Nu credeam ca va mai fi un film Toy Story, mai ales ca baiatul a crescut si a renuntat la jucarii. Abia astept sa vad de ce sunt in stare scenaristii in Toy Story 4.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap