Cauti un service laptop Bucuresti profesionist?

Clasa a 12-a are o mare importanta pentru viitorul oricarui tanar. Alegerea facultatii sau mai bine zis a orasului si a universitatii influenteaza decisiv viitorul tanarului. Personal mi-am dorit sa urmez o facultate in Bucuresti. Nebunia tineretii imi dadea curaj sa traiesc intr-un oras nou, chiar daca nu stiam decat cateva persoane si nici una foarte apropiata. Pana la urma am ales o facultate din orasul natal si curajul de a ma muta din capitala a pierit.

Cursul vietii a facut ca dupa multi ani sa ma mut in Bucuresti, dar totul mi se parea destul de dificil. Ba chiar ma intrebam ce curaj avusesem numai sa gandesc ca as putea sa locuiesc aici la o varsta mult mai frageda. Stiam ca nu am decat o singura varianta: sa ma acomodez. Anii facultatii trecusera demult, dar in fiecare dimineata imi aduceam aminte de povestile colegilor care accesasera bursa Erasmus. Ii simteam mult mai siguri, mult mai determinati in privinta planurilor de viitor si chiar ma minunam cand de schimbati se intorceau acasa. Mutarea in noul oras a venit si cu o problema pe care nu mi-o doream: unde pot gasi un service laptop Bucuresti?

Acasa fiecare problema pe care o intampinam o plasam fratelui meu care ma ajuta neconditionat de fiecare data. Acum oricat de mult as fi vrut sa apelez iar la el, distanta facea ca acest lucru sa fie imposibil. Am inceput sa intreb colegii de birou, fostii colegi de facultate care intre timp se mutasera aici si chiar si cunostintele noi, dar fiecare imi recomanda cate o persoana neavizata. Salvarea a venit de la ultima persoana pe care as fi indraznit sa o intreb: seful meu. Auzise total intamplator discutia cu colegii si inainte de pauza de masa mi-a spus ca are sa imi comunice ceva. Niciodata nu am inteles de ce am un fel de teama la auzul acestor cuvinte, chiar daca nu am facut ceva gresit, dar tot timpul ma astept sa fiu trasa la raspundere. In momentul in care ma apropiam de birou lui, ma simteam spasita. El vazandu-mi teama in privire mi-a spus de la inceput ca nu are sa imi comunice nicio veste rea. Si-a cerut scuze ca a surprins discutia cu colegii, ca nu ii sta in caracter sa asculte discutiile celorlalti si mi-a recomanda o firma care ofera solutii complete IT.

Service laptop Bucuresti

Seful este un om care apreciaza eforturile oamenilor din jurul lui, ne arata respect, dar foarte rar spune cuvinte de lauda. Din primele zile de cand am inceput sa lucrez in aceasta firma mi s-a spus de foarte multe ori sa nu uit ca este foarte pretentios. Avand aceasta descriere a lui in minte, am apelat la firma pe care mi-a recomandat-o cu incredere. Sloganul acestei firme este: Reparatii in trei pasi simpli! Programare. Diagnosticare. Confirmare cost service & reparatie. Mi-am facut o programare la sediul lor din Calea Rahovei fiind mult mai aproape de mine fata de cel din Soseaua Oltenitei. Personalul angajat acolo a fost foarte deschis si receptiv in a-mi asculta problema pe care o intampinam. Pe urma, timp de cateva minute au lucrat la laptopul meu si mi-au spus ca au solutie pentru laptopul meu. Nu ma gandeam ca totul poate sa fie atata de usor, dar asta se intampla cand apelezi la profesionisti. In momentul in care mi-au inmanat laptopul am inteles de ce seful ii prefera si pot spune ca mi-am schimbat putin si parerea despre el, chiar daca nu as putea sa o recunosc in gura mare.

Departamentul tehnic al celor de la reparatii laptop Bucuresti ofera servicii de reparatie cat si de intretinere indiferent daca problema pe care o intampini este hardware sau software si au autorizatie de service pentru foarte multe modele de laptopuri (Toshiba, Acer, Asus, Lenovo, etc). Partea interesanta este aceea ca noi, cientii, putem sa alegem (atunci cand laptopul nostru are o problema hardware) componente originale, noi sau second hand cu garantie. In felul acesta numarul clientilor satisfacuti este foarte mare. Alt motiv care duce la multumirea clientilor este si acela ca pretul final pentru service, stabilit clar, nu este o surpriza pentru client.

Se spune din batrani ca la pomul laudat sa nu te duci cu sacul. Dupa aceasta experinta a mea cu firma service laptop pot spune ca este foarte important de luat in calcul si cine face recomandarea. Aceasta intamplare m-a facut sa il privesc pe seful cu alti ochi, sa realizez ca performanta se poate face doar atunci cand membrii echipei cu care colaborezi trage in aceeasi directie cu tine. Colaboratorii sunt si ei de asemenea importanti pentru ca succesul tau se datoreaza si lor, tot ce trebuie sa faci este sa te pui la treaba si vei reusi.
Sederea mea in Bucuresti nu mi se mai pare atat de groaznica. Increderea in mine a crescut pentru ca fiecare experienta aici este ca o caramida la baza maturitatii mele.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap