A merge singur la film

singur la film

A merge singur la film nu mi s-a parut niciodata ceva iesit din comun. Sunt sociabil, am prieteni cu care ies des, dar pot sa mananc singur la restaurant daca imi e foame si pot sa ma duc singur la un film daca vreau neaparat sa il vizionez.

Intr-o seara doream sa vad un film de actiune la cinema si titi prietenii erau ocupati. Unul era cu iubita in orasul, altul era la sala de forta, altul era plecat din tara etc. A fost prima oara cand am fost singur la un film, iar experienta a fost ok. Nu a mai fost nevoie sa discut cu prietenii mei inainte de film, sa stam la coada ca sa isi ia fiecare bunatati de rontait. Am stat relaxat si m-am bucurat de un film bun, iar daca la final am vrut sa citesc si alte pareri despre acea realizare cinematografica, am intrat pe internet.

Dupa ce vezi un film cu amicii tai, la sfarsit e chiar interesant sa discutii despre actorii principali, despre scenariu sau coloana sonoara. Daca te duci singur, nu e un capat de tara pentru ca sunt siteuri specializate in fillme sau comunitati online unde poti discuta in voie filmul vizionat.

Esti ciudat daca te duci singur la film?

Nu este nicio problema daca te duci singur la film. E la fel ca si cum te-ai duce la sala de forta singur. Nimeni nu se uita ciudat la tine pentru ca vrei sa te bucuri de o realizare cinematografica pe gustul tau. Doar in mintea ta se bat cateva ganduri pentru ca traiesti prin ochii lumii.

Fa ce iti face placere in aceasta viata si nu te mai gandi ce se poate intampla daca mananci singur la un restaurant, daca bei o bere la terasa vara sau te duci la teatru sau film de unul singur.

Asta nu inseamna ca ma duc singur la film in 80% din cazuri. Se intampla sa ma duc singur la film destul de rar, dar niciodata nu m-am simtit aiurea. Sa nu credeti ca lumea sta sa va judece non-stop si va da note pentru fiecare iesire in public. Nu sunteti chiar asa de importanti si lumea isi vede de mersul ei.

Asta e valabil si la restaurant. Orasul in care am crescut este mic si ne cunoastem intre noi. Intr-o zi m-am dus la un restaurant unde lucreaza ca ospatar un amic din cartier. M-a intrebat de ce mananc singur si am raspuns pentru ca imi este foame. A zambit si si-a vazut de treburile lui.

Intr-o seara imi doream sa vad ultimul film Star Wars, dar prietena mea nu are la suflet genul SF. Unul dintre cei mai buni prieteni stramba din nas cand aude de Star Wars, iar altul nu intelege si nu il suporta pe R2-D2, robotelul care scoate sunete ciudate. Asa ca am fost la acest film si nu am avut niciun regret sau vreo stare nefireasca. Va recomand sa incercati asa ceva.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap