Ant-Man and the Wasp: Quantumania Trailer

Kang este personajul negativ in noul trailer Ant-Man and The Wasp: Quantumania. Thanos a fost un dusman de temut pentru super-eroii Iron Man, Captain America, Hulk, Thor, Spider Man, etc doar ca a aparut doar de vreo 2 ori in 5 ani in filmele Marvel. Nu au fost faze de actiune sau vreo lupta epica, era doar Thanos care spunea niste vorbe si ameninta Terra de pe un tron. Chiar si in Guardians Vol.2 abia au oferit cateva informatii despre acest personaj negativ cu puteri incredibile.

Mi-as fi dorit sa stiu mai multe despre nebunul Thanos interpretat magistral de Josh Brolin, desi in momentul in care a devenit principalul personaj negativ din lumea MARVEL, i-a invins pe Thor si Hulk cu usurinta si m-a lasat masca. Sper ca va amintiti faza cand Thanos arunca un satelit natural cum ar fi Luna catre Iron Man si prietenii lui.

Cand e vorba de Kang, lucrurile s-au schimbat in bine. L-am vazut in serialul Loki minute bune, iar acum este baiatul rau din filmul Ant-Man and The Wasp: Quantumania, pana se va lupta cu new Avengers sau orice alta echipa de super-eroi pe care o vor pregati scenaristii in viitorul apropiat. Jonathan Majors este actorul care il interpreteaza pe Kang in acest trailer cu super-eroi si este unul dintre tinerii cu un succes nebun in ultimii ani in lumea filmelor si a serialelor TV. A jucat aproape perfect in serialul de groaza Lovecraft Country, a fost spectaculos in serialul Loki si abia astept sa il vad in Creed 3.

Filmul va rula in cinematografe in februarie 2023 si abia astept sa il vad pentru ca realizarile cinematografice unde apar super-eroi imi plac mult, iar nepotul meu care are 3 ani e innebunit dupa Hulk si Spider-Man.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap