Bumblebee trailer oficial

bumblebee poster

Încă din primul minut, noul trailer Bumblebee mi-a intrat la suflet. Bătrânul care vinde mașini îi spune puștoaicei Charlie: La Mulți Ani! Apoi îi oferă mașina cadou, iar din ultimele filme Transformers chiar asta a lipsit. Stilul lui Michael Bay din seria Transformers cu roboți este reprezentat doar de explozii și multe efecte speciale. Acest regizor este genul ciment, fără sentiment.

Travis Knight este regizorul filmului Bumblebee 2018, iar omul știe să atingă coarda sensibilă a privitorului pentru că a creat Kubo and the Two Strings, un film de animație pe care îl recomand cu mare plăcere dacă nu l-ați văzut până acum. Nu știu dacă aveți informații multe despre lumea actorilor, a regizorilor sau a scenariștilor, dar multe filme de top sunt rulate înainte de lansarea oficială în fața unor oameni care iubesc să se ducă la cinema. Și se pare că reacția acestora la filmul Bumblebee a fost de bine printre câteva lacrimi vărsate.

Travis Knight este CEO al companiei Laika, fondată în 2005. Această companie este specializată în a crea filme de animație si a da viața unor personaje de neuitat care au avut mare succes la public: Coraline, ParaNorman, The Boxtrolls și Kubo and the Two Strings.
Phil Knight este cel care a pus bazele acestei companii și este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din SUA pentru că este co-fondator al Nike, care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Regizorului filmului Bumblebee este fiul lui Phil Knight. Filmul va rula în cinematografele din lume începând cu 20 Decembrie 2018.

Bumblebee trailer oficial

Sursa poza IMDB

You may also like...

4 Responses

 1. Ana - Maria says:

  Bumblebeeeeeee, we are coming !!!

  • Mike says:

   E unul dintre filmele asteptate de nebunii din anii 80 si 90, dar in acelasi timp este un film Transformers in care exploziile nu ocupa tot ecranul. E o schimbare in bine.

 2. Ana-Maria says:

  Bumblebeeeeee sa stii ca faci magie, cine se uita la tine devine mare.

  • Mike says:

   Nu stiu cum a fost vizionarea ta a filmului, dar la mine a fost o seara perfecta. Mi-a placut realizarea cinematografica, apoi am mancat o prajitura de casa, am baut un vin de tara bun si am glumit cu niste femei pline de viata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap