Tipuri de pariuri de pus pe biletul zilei

tipuri de pariuri

Fie ca vorbim de bilete de cota 2, fie de bilete ceva mai riscante, intotdeauna va fi important ce tipuri de pariuri alegem pe biletul zilei. Asadar, in cele ce urmeaza va vom prezenta cateva lucruri de care trebuie tinut cont la alcatuirea unui bilet, dar si tipurile de pariuri care merita atentie de cele mai multe ori.

Bineinteles, o chestiune importanta reprezinta avantajul terenului propriu si ar fi de preferat ca favoritele aflate pe bilet sa joace acasa, astfel incat posibilitatea unei surprize sa scada considerabil. Nu de putine ori s-a intamplat ca biletele sa fie pierdute pe mana echipelor favorite care jucau in deplasare, dar care aveau cote sub 1.15.

Cum abordam meciurile cu cote dezechilibrate?

In cazul meciurilor dezechilibrate, unde favorita primeste o cota sub 1.20, pariul pe solist nu prea merita riscul, neexistand o valoare prea mare in cota respectiva. In functie de analiza, putem decide daca merita sa jucam favorita la -1 handicap sau sa ne indreptam atentia catre pariul 1 pauza. Aici venim cu o paranteza si va sfatuim ca in cazul in care meciul este dezechilibrat, indicat ar fi sa jucati pariul 1 pauza, ci nu 1 pauza / 1 final, pentru ca diferenta de cota este nesemnificativa de multe ori, asumandu-ne un risc inutil.

O alta varianta de a aborda astfel de meciuri este sa ne indreptam atentia catre cornere sau posesie (in cazul in care exista in oferta agentiei de pariuri). La cornere putem alege lejer handicap -2 de exemplu, ceea ce inseamna ca echipa noastra sa aiba minimum trei cornere in plus fata de outsider. De cele mai multe ori favorita va domina categoric meciul, inclusiv capitolul “cornere”. Pariurile pe posesie implica un grad de risc mai mare, insa si cotele vor fi undeva in jur de 1.80 probabil. Aici e bine de urmarit in mod special statistica meciurilor anterioare, cu ajutorul carora va veti face o idee daca merita sau nu pus un astfel de pariu pe biletul zilei.

Cum abordam meciurile echilibrate?

Aici situatia se complica putin, dat fiind faptul ca echilibrul cotelor ne indica totodata si faptul ca meciul este deschis oricarui rezultat. Totusi o astfel de situatie ne ofera posibilitatea de a obtine o cota buna pentru sansa dubla. Si aici precizam ca in centrul atentiei trebuie sa fie echipa gazda (1X) pentru a avea un oarecare avantaj in plus.

De regula recomandat este sa jucam pe 1X cotele de cel putin 1.25 si putem merge pana undeva la 1.65. Mai sus de atat gradul de risc creste considerabil si deja echipa vizitatoare este vazuta usor cu prima sansa de casele de pariuri.

Pariurile pe cornere pot fi o varianta si in cazul meciurilor cu cote echilibrate. Puteti obtine o cota atractiva pentru ca echipa gazda sa aiba mai multe lovituri de colt, insa trebuie vazuta si situatia celor doua echipe, care din ele are nevoie de victorie neaparat sau daca vreuna s-ar multumi si cu egalul, caz in care abordarea meciului poate fi total diferita.

Concluzie

In concluzie putem spune ca este important ca echipa in care ne punem sperantele pe bilet sa aiba avantajul terenului propriu, fie ca mergem pe solist, cornere, handicap sau sansa dubla si, bineinteles, situatia se schimba de la meci la meci, in functie de ce urmareste fiecare echipa in punctul respectiv al sezonului, competitia in care are loc meciul avand de asemenea un rol important.

Tipuri de pariuri de pus pe biletul zilei:

  • 1 solist (cota intre 1.25 si 1.75)
  • Handicap (echipa gazda sa fie favorita clara si cota sa fie prea mica)
  • 1X (cote intre 1.25 si 1.65)
  • Peste X goluri (in cazul in care ambele echipe sunt obligate sa castige si implicit sa atace)
  • Mai multe cornere echipa favorita (neaparat sa fie gazda)
  • Peste X cornere (in cazul in care ambele echipe sunt obligate sa castige si implicit sa atace)

You may also like...

1 Response

  1. 04.01.2023

    […] prezent majoritatea cazinourilor online sau caselor de pariuri online isi intampina jucatorii cu un bonus fara depunere sub diferite forme. Practic la ora actuala este […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap