Fractured pe Netflix

Fractured

Cautam pe Netflix filmul Midsommar, dar am dat in schimb de thriller-ul psihologic Fractured. Midsommar era intr-un top 10 filme de groaza din ultimii 5 ani si imi doream sa il vizionez. Am dat search pe Netflix si acest film nu era in lista lor, dar mi-au oferit spre vizionare alte filme asemanatoare de unde sa aleg. Dintre toate acele creatii cinematografice, am ales Fracture si bine am facut. Un film bun ca Fracture, care ma tine in priza pana la final, merita tot timpul si atentia mea.

Recenzie Fractured, thriller psihologic oferit de Netflix

O sa va povestesc doar primele 10 minute din film ca sa evit spoilere si nu vreau sa stric surpriza de la final. Ray Monroe, personajul principal, este in drum spre casa alaturi de sotia si de fetita lui pe care o cheama Perri. Ray Monroe conduce cu viteza mica, este calculat, dar in acelasi timp este claxonat de ceilalti soferi pentru ca se misca ca un melc. M-am gandit ca poate este incepator sau a mai avut un accident de circulatie in trecut.

Familia aceasta nu este cea mai fericita. Cei 2 soti isi reproseaza anumite gesturi sau fapte, se vede clar ca nu se mai inteleg bine. Toti cred ca ati trecut printr-o asemenea relatie. Chiar daca stii ca nu mai e totul lapte si miere, incerci sa salvezi relatia, dar nimic din ce faci nu e cum trebuie. Asta o simtiti amandoi, iar in final urmeaza despartirea.

Ray Monroe opreste la un popas pentru ca Perry sa se duca la baie. Perry avea nevoie de niste baterii ca sa asculte muzica si il roaga pe tatal ei sa ii cumpere asa ceva. Ray nu poate plati cu un card bancar, doar cash sau bani gheata cum se zice in cartier. Are de ales intre bateriile pentru fata lui si 2 sticle mici de alcool. Cand a ales bautura, mi-am dat seama ca omul asta are probleme cu bautura si se minte singur. Necazurile inoata in alcool si nu pot fi inecate niciodata.

Cand iese de la baie, Perri se sperie de un caine agresiv si cade intr-o groapa dintr-un santier. Cand te ataca un caine, nu prea te uiti ce e in spatele tau. Am patit asa ceva in strada cand am fost atacat brusc de un caine maidanez cu chef de scandal. Am facut un pas inapoi si am dat cu spatele de o dacie parcata neregulamentar. Am trecut la atac si cainele a fugit, dar daca in spatele meu era o groapa, cadeam sigur in ea.

Tatal lui Perri nu reuseste sa o prinda, dar decide sa o duca repede la spital in loc sa sune la Urgente. Perri se pare ca are doar un brat rupt si o mica lovitura la cap. Spitalul e foarte aproape, asa ca e o decizie buna ca tatal ei sa o duca rapid la Urgente. Acolo, are parte de o birocratie ca in Romania. Ray Monroe are de asteptat o ora pana un doctor vine sa o vada pe fetita lui, iar acesta decide ca trebuie sa ii faca mai multe analize.

Pe Ray il ia somnul si cand se trezeste isi da seama ca s-au schimbat turele, iar sotia sa si fata lui sunt de negasit. Iar asta se intampla in primele 10 minute ale filmului Fractured care s-a jucat cu mintea mea pana la final. Adevarul este crud si mintea iti poate juca feste, iar trecutul te apasa pe suflet ca o masina de 5 tone de abia mai respiri. Isi va gasi personajul principal fata si sotia sau nu? Asta o sa aflati daca urmariti filmul Fractured pana la final.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap