Comunicat al Federației de Minifobal din România

comunicat Federatia de Minifotbal Romania

Comunicat al Federației de Minifobal din România

”Federația de Minifotbal din România a fost sesizată cu privire la o situație prezentă în județul Dâmbovița în ceea ce privește dreptul de a organiza competiții locale sub egida FMR. În urma informațiilor pe care le-am primit și a documentelor pe care le-am analizat cu atenție, suntem nevoiți să facem următoarele precizări:

– Asociația Județeană de Minifotbal Dâmbovița, cu sediul în strada Laminorului, nr. 64, Târgoviște, reprezentată în relația cu FMR de către președintele Cosmin Stoican, este SINGURA organizație afiliată la FMR, cu dreptul de a organiza competiții de minifotbal în Targoviste sub egida FMR;

– Federația de Minifotbal din România NU recunoaște „Asociația Sportivă de Minifotbal Superliga Dâmbovița” și se delimitează de orice competiție organizată de aceasta;

Am constatat si faptul că această organizație, pe care noi nu o recunoaștem, „Asociația Sportivă de Minifotbal Superliga Dâmbovița”, folosește în adresele oficiale trimise, sigla Federației de Minifotbal din România și face trimitere la website-ul oficial al Federației, www.campionateminifotbal.ro. precum și la regulamentele Federației.

Scoatem în evidență faptul că folosirea însemnelor oficiale ale Federației de Minifotbal din România, precum și a regulamentelor FMR de către persoane fizice sau juridice, fără acordul FMR și al Comitetului Executiv al FMR, este interzisă.

Deoarece folosirea acestor însemne oficiale fără acordul FMR produce dezinformare în privința competițiilor organizate sub egida FMR și aduce atingere imaginii FMR și/sau a membrilor săi, Federația de Minifotbal din România își rezervă dreptul de a acționa în instanță în astfel de cazuri.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap