Noutati despre filmul Aquaman

Orm fratele lui Aquaman

Jason Momoa va juca rolul lui Aquaman, iar Patrick Wilson îl va interpreta pe Orm care este fratele personajului care dă numele filmului. Dar Orm nu este un frate bun și înțelegător, ci este personajul negativ principal care va face orice că să dețină puterea supremă. Jason Momoa este cunoscut pentru rolul din serialul HBO, Urzeala tronurilor, unde l-a interpretat pe Khal Drogo, conducătorul celor care se numesc Dothraki, niște sălbatici migratori. Unul dintre cei 3 dragoni ai reginei Daenerys, se numește Drogon(cel mai mare dintre ei și cel mai agresiv) după numele soțului ei, Khal Drogo. Jason Momoa a mai jucat în filmele Batman v Superman: Dawn of Justice(2016) și Justice League(2017) unde l-a interpretat pe Aquaman.

Alți actori mari vor mai juca în acest film de acțiune: Amber Heard o va interpreta pe Mera, Nicole Kidman îi va da viață personajului Queen Atlanna, Dolph Lundgren va juca rolul lui King Nereus și William Dafoe va fi Nuidis Vulko.

Filmul Aquaman este regizat de James Wan, omul este un specialist în filme de acțiune pentru că a fost în spatele realizării cinematografice Furious 7, care a avut un succes imens. Furious 7, care a apărut în anul 2015, a strâns peste 350 de milioane de dolari din vânzări de bilete din toată lumea.

Să revenim la Orm. E o scenă în film în care armata lui atacă Fisherman Kingdom ca să îi domine total, să dovedească forța și brutalitatea armatei sale și să preia puterea și în acea zonă, așa cum se vede în poza de mai jos.

Fisherman Kingdom

Aquaman va rula în cinematografele din intreaga lume în Decembrie 2018 în aceeași perioadă cu filmele de top Spider-Man: Into the Spider-Verse, Bumblebee și altele. Multe filme sunt lansate în apropierea Crăciunului pentru că e vremea în care oamenii sunt mai zâmbitori, au chef de viață și sunt aproape de familie. Iar asta se traduce prin timp petrecut alături de cei dragi, plus vizionarea unor filme bune la cinematografe.

Sursa poza screenrant.com

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap