Primele poze cu Michael B. Jordan din filmul Creed 2

Adonis trains with Rocky Balboa

În prima poză, Michael B. Jordan care îl va interpreta pe Adonis Creed se îndreaptă spre ringul de box profesionist alături de oamenii din staff-ul lui. Iar din această poză lipsește chiar Rocky Balboa. Iar un antrenor trebuie să fie în dreapta sportivului tot timpul, mai ales în ziua meciului de box.

Rocky nu a fost de acord ca Adonis Creed să lupte împotriva lui Viktor Drago, dar Adonis este la fel de încăpățânat ca tatăl lui. Iar acest defect i-a adus moartea în ring celui mai bun prieten al lui Rocky din trecutul îndepărtat. Rocky nu își dorește ca fiul lui Apollo Creed să pățească la fel și nu cred că se va implica deloc în primul meci.

MGM și Warner Bros au oferit publicului și a doua poză în care Adonis se antrenează cu Rocky Balboa. Sacul de box este vechi, cu multe urme de la loviturile de pumni încasate, o paralelă cu viața de profesionist în ring a lui Rocky.

Rocky Balboa in Creed 2

Primul film Creed din 2015, a fost regizat de Ryan Coogler și a avut un succes nebun la public pentru că a încasat peste 174 de milioane de dolari în toate cinematografele din intreaga lume. Iar bugetul filmului a fost de 35 de milioane de dolari. Creed a fost o rampă de lansare pentru Ryan Coogler care s-a ocupat de destinele unui alt film de succes: Black Panther, care a avut încasări de peste 700 de milioane de dolari doar în SUA, la un buget de 200 de milioane.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap