My Name, serial de vazut pe Netflix

my name

Dupa ce am terminat de vizionat The Sandman pe Netflix, o prietena buna Stefania m-a intrebat ce serial sa ii recomand si am ales My Name. L-am vazut amandoi in acelasi timp, dar la sute de km unul de altul. Acest serial din Coreea de Sud are de toate: actiune apropiata de lupta de strada, drama, relatie de familie ciudata, tradare si oameni periculosi atat in politie, dar si in clanurile mafiote, ura care poate tine zeci de ani, actori care iti intra in suflet si iti bulverseaza tot ce ai acolo si muzica de top.

In multe filme facute de americani, luptele nu sunt ca in viata reala pentru ca acolo, la Hollywood, te ataca pe rand. In serialul My Name, daca sunt trei adversari impotriva unui singur dusman, il ataca toti trei in acelasi timp pentru ca asta e lupta de strada. Sunt scene de actiune unde se foloseste aproape tot mobilierul din camera, sticle, cioburi sau orice se gaseste la indemana intr-o baie. Inca o chestie pe care multi dintre voi nu o cred ca stiti: in Japonia si in Correa de Sud, mafiotii nu folosesc arme de foc in conflicte pentru ca pedespsele sunt foarte mari. Asa ca ei se bazeaza pe cutite, bate de baseball, sabii sau orice obiect ascutit. Chiar daca ucid pe cineva folosind cutite, pedeapsa este mai mica decat daca ar fi folosit un pistol sau un pistol mitraliera.

Scenaristul merita toti banii, chiar nu mi-am putut sa imi dau seama de niste surprize neplacute si omul s-a jucat cu mintea mea, iar personajul negativ e chiar un monstru, un om care stie sa manipuleze pe oricine, oricand. Un film bun sau un serial de top iese in evidenta daca are un erou principal plin de calitati, dar mult mai important este ca personajul negativ sa fie atat de periculos si detestabil incat sa urasti si actorul care da viata personajului. Iar personajul negativ, seful mafiei, este exact cum a fost Heath Ledger, cel care l-a interpretat pe Joker in The Dark Knight din 2008 sau Jack Gleeson, cel care a dat viata personajului Joffrey din Game of Thrones.

My Name are un singur sezon format din 8 episoade, iar actorii principali sunt So-hee Han, Ahn Bo-Hyun, Hee-soon Park, Yull Jang, Sang-ho Kim, Hak-ju Lee, Kim Sang-Ho, Rich Ting. Povestea pe scurt, fara sa va dau prea multe spoilere, este despre o fata care asista la uciderea tatalui si doreste razbunare. Se face agent de politie ca sa descopere ucigasul, dar nimic nu este usor intr-o lume dominata de barbati, de politisti corupti sau mafioti fara scrupule.

Vizionare placuta!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap