Wonder Woman 1984 va fi pe marile ecrane in august

Pandemia de coronavirus a lovit industria filmelor in plin. Wonder Woman 1984 va avea premiera pe 14 august, desi acest film trebuia sa il vedem mult mai devreme pe marile ecrane. Timp de 2 luni, nu o sa mai vedeti filme de top la cinematograf pentru ca aproape toata populatia Terrei este in carantina. Stai acasa a devenit sloganul acestor zile negre pentru omenire.

Vom scapa de coronavirus pana in luna august?

Toti ne dorim sa ne intoarcem la ce ne facea placere in viata: sa vizionam filme alaturi de prieteni, sa alergam prin parc, sa bem o bere cu cei apropiati la o terasa, scaldati de razele soarelui, sa jucam fotbal, sa mergem sa vizitam Romania pitoreasca, sa strigam in gura mare la concerte, sa facem ce vrem si sa iesim din izolare.

In aceste momente in care virusul se raspandeste rapid, nu stiu daca Wonder Woman 1984 va avea succes la public. Poate va fi cel mai bun film din ultimii 20 de ani, dar daca oamenii de pe Terra traiesc cu frica de a mai sta unul langa altul la cinematograf, e clar ca Wonder Woman 1984 nu va vinde multe bilete.

Conform sfaturilor stiintifice/medicale disponibile in acest moment se prezice ca vom scapa de coronavirus in august. Daca datele se schimba si lumea inca lupta cu acest virus si in august, fara indoiala ca producatorii acestui film vor schimba din nou data lansarii. Nu este nimic rau in a avea speranta si a da speranta altora.

Sunt destul de sigur ca, atunci cand se va termina acest razboi cu acest coronavirus, oamenii vor ajunge din nou in cinematografe pentru a vizona cele mai asteptate filme din 2020, cu o mare usurare in suflet dupa ce au fost inchisi in case atat de mult timp. Deci, daca acest film este de fapt lansat în august, pentru ca acesta pandemie s-a terminat pana atunci, cu siguranta nu va fi un dezastru.

Stiati ca armura de aur pe care o va purta Gal Gadot in film a aparut pentru prima oara in banda desenata Kingdom Come?

Kingdom Come este o miniserie de benzi desenate publicata în 1996 de DC Comics. A fost scrisa de Mark Waid si Alex Ross, care au dezvoltat conceptul dintr-o idee originala.

Actiunea se petrece in viitor. Majoritatea eroilor DC au imbatranit, iar Superman s-a retras, nu pot sa zic ca a iesit la pensie pentru ca poate imi bate in geam la noapte. Exista un cod de onoare prin care super-eroii nu mai pot ucide infractorii, cum ar fi Joker care a evadat din inchisoare si isi face de cap prin oras.

Alti supereroi din generatia noua rup acest cod, au luat justitia in propriile maini si incep sa ii trimita in lumea umbrelor pe criminali, talhari si anti-eroi. Lumea cere ca eroii vechi sa iasa din nou la suprafata ca sa faca ordine. Dupa ce toti raufacatorii sunt ucisi, noii eroi isi indreapta atentia care vechii supereroi.

Aceasta banda desenata te face sa iti pui intrebari. Oamenii au aceleasi drepturi, civilii si criminalii? O viata este mai importanta decat alta?

Daca nu ati citit pana acum Kingdom Come pana acum, nu stiu ce mai asteptati. Oricum o sa mai stam cel putin 3 saptamani acasa si avem timp sa arunci o privire pe carti sau volume grafice.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap