Trofee pentru cele mai bune echipe din minifotbalul din Dâmbovița

Am văzut și am pozat cupele pentru cele mai bune echipe din minifotbalul din Dâmbovița din acest sezon. Se vor acorda medalii și trofee pentru primele 3 locuri din Superliga și Liga Companiilor. Câștigătoarea Cupei și finalista vor primi trofee și medalii. Echipa care va termina pe primul loc în Liga 1A va fi premiată.
De asemenea cel mai bun marcator din Superliga va fi recompensat. Același lucru se va întâmplă și pentru cel care a înscris cele mai multe goluri în Liga Companiilor.
Vor fi premiați și cavalerii în negru, dar și cei mai buni portari. Din sezonul viitor o să fac o statistică cu cei mai buni portari din Superliga care apără cele mai multe lovituri de la 7 sau 9 metri.

Se vor acorda și premiile Fair-play pentru echipele care au încasat cele mai puține cartonașe galbene și cartonașe roșii. Sper ca din sezonul viitor aceste premii să se acorde doar echipelor care ajung în primele 5 echipe din Superliga sau Liga Companiilor. Pentru că o echipă poate pierde cu 15-1, să nu joace tare și să termine pe ultimul loc, dar să câștige trofeul Fair-play. Nu mi se pare normal și regulile de acordare pentru acest premiu ar trebui schimbate.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap