Revolut Junior e un card pentru copii

Revolut Junior card

Revolut a lansat zilele astea in Romania Revolut Junior, un card pentru copii, dar care este gestionat de parinti. In martie 2020, Revolut Junior a fost lansat in Marea Britanie, iar in luna mai a venit randul oamenilor deschisi la nou din Romania sa se bucure de aceasta optiune bancara. Noul produs este dedicat copiilor intre 7 si 17 ani, iar parintii ii pot supraveghea din propria aplicatie. E un control mai bun al platilor facute de cei mici prin magazine sau plati online pentru anumite jocuri. Tu, ca parinte, trebuie sa creezi un cont Revolut Junior. Dupa ce acest pas a fost facut, copilul tau va descarca aplicatia si poate comanda cardul, care este personalizat.

Ce este Revolut Junior?

Revolut Junior este o aplicatie noua, creata pentru copii. Cei mici isi pot gestiona soldul si vor primi alerte pe mobil la orice tranzactie. Pentru parinti va fi o sectiune noua in contul Revolut prin care vor gestiona cheltuielile facute de copii care nu stiu inca valoarea banului si pe care nu ii intereseaza recesiunea economica. Copiii vor primi si un card pe care il pot folosi la cumparaturi la Mega, Kaufland, Auchan sau in orice alt magazin alimentar.

Nu orice parinte care are Revolut are acces si la aplicatia Revolut Junior. Doar parintii care au planuri tarifare Premium si Metal pot avea aceasta noua aplicatie. Dai un ban in plus, dar ai un control al cheltuielilor mai eficient pentru cei mici.

Copiii nu au educatie financiara, la fel cum a fost si in cazul nostru cand eram mici. Un control bun al cheltuielilor acestora realizat de parinti de la distanta cred ca este benefic pe termen lung. Daca pustiul tau are un buget stabilit pe luna pe un card, poate va deveni mai calculat. Nu se va transforma intr-un specialist in economie, dar poate nu va mai arunca cu bani in stanga si in dreapta.

Comunicat oficial oferit de Aurelien Guichard, Product Owner pentru aceasta aplicatie noua

„Vrem să îi ajutăm pe copii să dezvolte abilităţi financiare, aşa că suntem mândri să lansăm acest produs în România şi în alte ţări din Europa. Conversaţiile despre bani încep, de obicei, acasă şi considerăm că aceste abilităţi sunt obţinute pas cu pas, prin experienţă şi cu ajutorul părinţilor şi al tutorilor. Revolut Junior “creşte” odată cu copiii, până în momentul în care aceştia împlinesc 18 ani şi îşi pot crea un cont Standard, astfel încât, odată ajunşi independenţi, să aibă educaţia şi abilităţile financiare necesare pentru a evita posibile greşeli costisitoare”

You may also like...

1 Response

  1. fllorinn says:

    card

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap