Contraatac rapid realizat de Columbia

Cuadrado

În minutul 75 al meciului dintre Columbia și Polonia, James Rodriguez recuperează mingea în jumatea proprie după un aut de margine al polonezilor. Apoi dă o pasă perfectă pe contraatac pentru Cuadrado care înscrie singur cu portarul. Foarte rar am văzut la Cupa Mondială o pasă de gol care să surprindă întreaga apărare adversă. E și meritul lui Falcao care trage 2 fundași ai Poloniei după el în mijlocul terenului.

Cuadrado atacă poarta adversă în viteză și apărătorul buturilor Poloniei are șanse mici să închidă unghiul. Este unul dintre cel mai frumoase goluri văzute la Cupa Mondială din Rusia și ar trebui să îmi tai mâna cu care am scris(această vorbă este folosită de ziariștii turci atunci când critică un antrenor și apoi acesta are rezultate foarte bune) că este un Campionat Mondial de fotbal urât și fără faze spectaculoase de poartă.

O asemenea pasă la întâlnire pe contre am văzut foarte rar în fotbalul mare. Îmi aduc aminte de pasa lui David Beckham pentru Ronaldo brazilianul când jucau la Real Madrid sau pasa lui Kevin de Bruyne pentru Leroy Sane.
Imediat după gol, Ronaldo duce mingea la centrul terenului pentru că trebuia să mai marchează goluri. Era returul din Cupa Spaniei în 2006, și în tur Real Madrid pierduse cu scorul de 6-1 la Zaragoza. La final, Real Madrid a câștigat cu 4-0 și au ieșit din competiție.

Sursa poza elespectador.com/AFP

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap