Viorel Moldovan a plecat de la Chindia

Viorel Moldovan

In ultimele 2 meciuri cu Poli Iasi si Academica Clinceni, Chindia Targoviste a jucat slab, fara ambitie, fara o tactica bine pusa la punct. Noi avem obiceiul prost sa ridicam moralul echipelor aflate la pamant.

In ultimele etape din sezonul regulat, am intalnit Academica Clinceni care parea favorita la retrogradare. Ne-au batut in meci direct si au prins tupeu si ne-au invins si in play-out. Poli Iasi avea 5 infrangeri la rand si nimeni nu mai credea in echipa condusa de Rednic. Pana a intalnit Chindia Targoviste care le-a ridicat moralul si Poli Iasi a obtinut prima victorie dupa mult timp. Noi suntem mama ranitilor?

Cu aceste 2 echipe nu trebuia sa pierdem. Nu poti sa bati pe toate lumea, dar sa nu faci macar un egal din 2 meciuri cu Poli Iasi si Academica este grav. Viorel Moldovan este principalul vinovat pentru situatia actuala de la echipa.

Cei din conducerea clubului de fotbal din Targoviste nu i-au mai prelungit contractul lui Viorel Moldovan

Pe 30 iunie 2020 ii expira contractul lui Viorel Moldovan, iar conducerea Chindiei a hotarat ca este mai bine sa ne despartim de el. Este o decizie buna pentru ca nu vrem sa ajungem ca Dinamo Bucuresti, unde Mihalcea declara ca nu sunt intr-o situatie dezastruoasa.

Cu asa joc poti spera la salvarea de la retrogradare? Macar de am fi aratat ca putem dar suntem limitati ca joc, tactica, pregatire fizica, tot. Ne chinuim meci de meci. Asa nu avem nici o sansa in Liga 1, din pacate. Se spune ca atunci cand echipa nu merge, antrenorul este schimbat. E nevoie de un “shock” la echipa, dar acum. Nu cand vom fi deja retrogradati!

Avem o tactica palida, plimbam mingea din dreapta in stanga si invers. Nu verticalizam, nu avem tempo in actiuni, centram degeaba pentru ca atacant care sa dea cu capul din careu nu avem. Vodut pariorul avea 2 clase peste strainii din atacul Chindiei.

O alta problema a lui Moldovan a fost dusmania fata de jucatorii din Targoviste care au pus umarul la promovarea in Liga 1. Cristian Cherchez si Florea sunt foarte tehnici si stiu sa paseze foarte bine, stiu sa intre in combinatii si sunt ai nostri. Nu vreau mercenari in aceasta echipa, dar mai ales mercenari care sunt certati cu mingea.

Am vazut in meciul cu Poli Iasi niste pase simple date la adversar, greseli mari la marcaj, pase printre jucatorii adversi date parca in dusmanie. Nu am vazut atitudine, rautate din partea jucatorilor nostri, iar pentru toate astea, Viorel Moldovan este vinovat.

Se aude ca Sandoi va fi noul antrenor al Chindiei, dar inca nu am informatii sigure legate de acesta mutare. O sa va tin la curent cu informatii noi despre noul antrenor din echipa noastra.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap