CFR Cluj a facut egal cu Chindia

CFR Cluj

CFR Cluj este cea mai buna echipa din fotbalul romanesc atat pe plan national, dar si international. Este campioana Romaniei pe merit dupa ce a invins-o clar pe Craiova in ultimul meci din sezonul trecut si are sanse mari de a juca in grupele Europa Laegue.

Foarte putine echipe au plecat cu puncte de pe terenul echipei condusa de Dan Paetrescu, un antrenor foarte bun pe faza defensiva si care stie cum sa profite la maxim de fazele fixe. Chindia Targoviste a facut un meci bun in deplasare la Cluj si a plecat cu 1 punct, rezultat final CFR Cluj 0-0 Chindia. Echipa din Targoviste a avut si cateva ocazii mari de a deschide scorul, dar se pare ca inspiratia le-a lipsit atacantilor nostri. E un rezultat mare pentru Chindia pentru ca alte echipe mari ca FCSB, Craiova sau Viitorul au plecat invinse de la Cluj.

Statistica meciului CFR Cluj 0-0 Chindia Targoviste

CFR Cluj a avut o posesie de 60% si e normal acest procent pentru ca era echipa mai puternica din multe puncte de vedere. La suturi pe poarta, conduce echipa lui Dan Petrescu cu 3-2 si la cornere cu 5-1. La lovituri libere, scorul este egal intre cele 2 echipe din Liga 1, 17-17. La fel si in cazul cartonaselor galbene unde fiecare echipa a primit cate 4. Asta inseamna ca jucatorii nu s-au menajat si s-au luptat pentru fiecare minge.

Portarul Chindiei a salvat de 3 ori poarta din situatii periculoase, iar cel al echipei CFR Cluj de 2 ori. La numarul de faulturi este egalitate 14-14, dar la numarul de atacuri a condus CFR Cluj cu 122-96.

Ce echipe va intalni Chindia in urmatoarele etape?

In urmatoarea etapa, echipa din Targoviste va juca in deplasare la Botosani si orice punct castigat acolo este binevenit. Pe 17 octombrie, Chindia va juca acasa cu Gaz Metan, o echipa cu mari probleme interne, cu certuri intre jucatori si antrenori. Pe 24 octombrie, echipa noastra se va deplasa la Arad ca sa joace cu UTA, care este echipa venita din Liga a 2-a si ar trebui sa castigam acolo.

Pe 31 octombrie, Chindia va avea un meci de foc acasa pentru ca primeste vizita echipei FCSB si nu cred ca o sa avem norocul ca unii jucatori ai lui Gigi Becali sa mai fie indisponibili din cauza acestui coronavirus.

Pe 7 noiembrie, echipa din Targoviste va face deplasarea la Craiova, iar pe 21 noiembrie va juca acasa cu Sepsi.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap