Chindia a distrus-o pe Dinamo Bucuresti

Cherchez

In etapa a 6-a din Liga 1, Chindia Targoviste a castigat cu 3-2 intalnirea cu Dinamo Bucuresti. La pauza, echipa condusa de Viorel Moldovan a avut 2-0 si dupa cum spunea Nistor, jucatorul lui Dinamo, Chindia ar fi trebuit sa castige la 5 goluri diferenta dupa cum s-au desfasurat ostilitatile. Opt jucatori nascuti in Targoviste au jucat impotriva echipei Dinamo: Aioani, Martac, C. Dinu, Negut, L. Mihai, Serban, Florea, Cherchez.

Acest rezultat nu este intamplator. Daca folosesti jucatorii din localitatea unde au crescut (in cazul nostru Targoviste), vor juca altfel, vor da totul in teren, mult mai mult decat un mercenar adus de la Viitorul sau din alta parte. Mercenarii vin si pleaca la fel ca ploile de vara, dar jucatori ca Serban sau capitanul Cherchez, care au jucat ani la rand in Liga a 2-a, merita sa fie in primul 11 si rezultatele se vad acum in cel mai important campionat de fotbal din Romania.

Statistica la meciul Chindia 3-2 Dinamo

Conform siteului flashscore, Chindia a avut posesie 50% si 8 suturi spre poarta, fata de doar 7 ale echipei Dinamo. La cornere, conduce tot echipa din Targoviste cu 5 lovituri de colt fata de 4 ale echipei Dinamo Bucuresti. Echipa lui Viorel Moldovan a avut 100 de atacuri periculoase, iar “cainii rosii” doar 79. Conducem si la cartonase galbene cu 5 primite fata de doar 4 la Dinamo, dar la acest aspect trebuie umblat de cei din conducerea clubului din Targoviste pentru ca primim prea usor asemenea avertismente cand nu este cazul.

Ce a declarat Dan Nistor dupa inca o infrangere suferita de Dinamo Bucuresti

“Scorul este mincinos. Trebuia sa fie un scor mai mare pentru adversarii nostri. M-am simtit ca ultimul om. A fost ca atunci cand ma alergau oamenii prin parcuri la juniori. Nu este posibil asa ceva. Nu realizam la ce echipa suntem. Nu stiu ce sa mai cred. Avem trei puncte dupa sase meciuri. A trebuit sa fortez”, a spus Dan Nistor.

Sursa poza Marius Tudor

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap