Chindia e pe locul 5 in Liga 1, Romania

Liga 1

Chindia Targoviste se afla pe locul 5 in Liga 1 dupa 7 etape disputate. Pe locul 1 se afla Craiova cu 21 de puncte, pe locurile 2 si 3 se afla FCSB si CFR Cluj cu 15 puncte, iar locul 4 este ocupat de Sepsi cu 12 puncte. Echipa din Targoviste a strans 11 puncte pana acum din 3 victorii si 2 meciuri terminate la egalitate.

Ultimele 3 rezultate sunt de rasunet pentru echipa lui Sandoi. Chindia a reusit sa faca egal pe terenul echipei CFR Cluj si sa invinga echipele Gaz Metan si FC Botosani. Putine echipe au plecat cu puncte de pe terenul echipei campioane pentru ca CFR Cluj este o forta in fotbalul romanesc. Acest lucru este dovedit si de participarea in cupele europene cu victorii importante, iar sezonul trecut a fost foarte aproape sa treaca de Sevilla, echipa care a castigat trofeul Europa League.

In ultimul meci din Liga 1, victoria cu 1-0 impotriva echipei Gaz Metan, Chindia a jucat in 10 oameni timp de 30 de minute dupa eliminarea lui Denis Dumitrascu, dupa un atac dur la mijlocul terenului. Aceste gesturi sau obiceiuri proaste ar trebui sa le eliminam pe viitor din comportament pentru ca putem sa pierdem puncte importante in campionat.

Declaratiile lui Emil Sandoi, dupa victoria cu Gaz Metan

”Ne-am confruntat cu serioase probleme, câţiva jucători infectaţi, jucători importanţi pentru noi, care de când au venit au jucat titulari. În meciul de astăzi, la un moment dat, nu mai aveam mijlocaşi centrali, a trebuit să jucăm cu un atacant mijlocaş central, improvizaţiile pe care le-am făcut astăzi au fost de domeniul fantasticului.

Cred că a fost o victorie meritată. Chiar dacă Gaz Metan a dominat teritorial şi se vede că au făcut nişte achiziţii foarte bune individual, dacă stăm să ne gândim la ocazii, numărul nostru a fost mai mare şi mai clare.”, a concluzionat, la finalul partidei cu Gaz Metan Mediaş, antrenorul Chindiei Târgovişte, Emil Săndoi.

Săndoi a comentat şi despre eliminarea lui Denis Dumitraşcu, din minutul 57: ”Şi el este relativ o improvizaţie, şi el a jucat mijlocaş central astăzi şi la începutul reprizei a doua, în terenul adversarului, să ai o astfel de intrare, să nu poţi să te controlezi, putea să ne coste. Obiectivul nostru rămâne salvarea de la retrogradare, nu ne apucăm acum să ne îmbătăm cu apă rece.”.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap