KFC a venit in Targoviste

KFC

De ani de zile ma duceam la Ploiesti sau la Bucuresti daca aveam pofta de KFC. Cei din Targoviste au fost privati de multe oportunitati si locuri unde sa iti petreaca timpul liber in ultimii 20 de ani. A fost o perioada lunga de timp cand nu am avut un cinematograf la noi in oras. Dupa ce a disparut cinema Independenta, targovistenii s-au indreptat spre alte orase pentru a viziona un film bun. Noroc cu reprezentantii de la Line Cinema care s-au gandit sa deschida un cinematograf la noi in Targoviste si astfel putem sa ne bucuram de cateva realizari cinematografice de exceptie in fata marelui ecran.

KFC sau Mc Donalds erau doar in visele noastre. Acum un vis s-a transformat in realitate. KFC care inseamna Kentucky Fried Chicken a anuntat ca va deschide oficial pe 14 noiembrie 2019, dar a facut-o cu o zi inainte si a fost nebunie.

Cum este la KFC in Targoviste?

In primele zile a fost aglomeratie si toata lumea a gustat din puiul prajit facut dupa o reteta speciala. Eu am mancat la vreo ora dupa ce am ajuns in locatia respectiva, dar nu ma plang pentru ca stiam ce ma asteapta. Toti cei din Targoviste erau in zona, unii sa manance, altii sa vada ce produse au cei de la Decathlon, magazin deschis chiar in aceeasi zi cu Kentucky Fried Chicken. Personalul din restaurant era tanar si mai mereu cu zambetul pe buze, iar servirea s-a facut cat de repede s-a putut in conditiile date.

restaurant cu specialitati de pui

Restaurantul KFC – drive thru nu este doar pentru cei care vin cu masinile personale pentru ceva gustos pentru ca in locatia respectiva exista si o terasa unde poti baga pe sub mustati alaturi de prietenii tai.

Acest restaurant specializat in preparate din pui picant face parte din Cub Center din Targoviste. Situat pe str. LT. Stancu Ion, 2E, Cub Center cuprinde deja magazine precum Jysk, Lems sau Zoo Center. De 2 zile s-au deschis si Decathlon, Noriel, Kik, Juba Cafe, dar si primul restaurant al KFC care functioneaza in sistem Drive Thru.

Toata zona este acum ca un roi de albine, unii vin sa manance, altii sa caute ceva articole sportive, altii sa bea o cafea de calitate, unii sa cumpere jucarii sau pijamale calduroase si jucause pentru cei mici pentru ca se apropie Craciunul, altii doar sa arunce o privire din curiozitate.

Este un pas inainte pentru orasul nostru si din ce se aude printre blocurile gri se pare ca in luna mai 2020 vom avea si un Mall care se construieste langa gara.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap