Unde e sediul Sameday Targoviste?

Targoviste

Mi-am cumparat o baterie externa de la Emag, dar pentru ca eram la sala de forta, nu am putut sa o iau de la curier. M-am pronuntat ca o ridic de la sediul Sameday din Targoviste, iar curierul mi-a trimis adresa.

A doua zi, am plecat sa intru in posesia coletului, doar ca m-am invartit in cerc pentru ca nu este niciun afis sau vreun semn ca sediul Sameday se afla in zona. Adresa este strada Campulung, numarul 121, doar ca trebuie sa intrati pe poarta principala de la Romlux. Dupa ce intrati pe poarta, faceti stanga si in capat gasiti sediul Sameday Targoviste.

Daca cei de la paza va intreaba daca pachetul este mare si sunteti cu masina, sa raspundeti cu Da pentru ca va lasa sa intrati cu automobilul. Daca spuneti ca aveti de ridicat un pachet mic, va pune sa parcati in afara si sa mergeti pe jos. Indiferent ce pachet aveti de luat, mare sau mic, sa ziceti mereu ca este un pachet mare.

M-am interesat de ce nu exista vreun semn sau afis care sa ne anunte unde este sediul firmei de curierat, dar se pare ca cei de la Romlux nu ii lasa pe cei ce la Sameday sa faca asa ceva. Am scris acest articol ca sa stiti unde este sediul Sameday si sa nu mai pierdeti vremea cautand pe strada Campulung firma de curierat.

Daca tot am scris despre patania mea prin Targoviste si ce filme mi-am facut prin cap, tastez si ce baterie externa mi-am cumparat. O baterie ASUS, 10050 mAh, de pe Emag la pretul de 55 de lei. Merita banii pentru ca iti incarci mobilul de cel putin 2 ori, nu este mare si poate fi pusa in orice buzunar, se incarca de la PC sau laptop, dar nu foarte repede. Mai aveam o baterie externa ASUS de culoare verde, iar acum am luat una argintie. Am facut acest gest pentru ca acum 2 zile s-a intrerupt curentul electric la mine in cartier si am nevoie de baterie la mobil, nu vreau sa ma uit lung. Acum am 2 bateri externe, incarcate la maxim si sunt pregatit pentru orice.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap