Stiri de la Campionatul Mondial de fotbal

campionat mondial de fotbal

Brazilia face 1-1 cu Elveția în primul meci de la Campionatul Mondial de fotbal. Dar asta nu înseamnă că este o veste proastă pentru echipa lui Neymar pentru că în trecut echipele mari care au ajuns în finală sau au câștigat trofeul au început cu stângul la Cupa Mondială.

În 1990, Argentina a pierdut contra echipei Camerun, dar tot a ajuns în finală unde a ratat trofeul cu scorul de 0-1 în fața Germaniei de Vest, prin golul marcat de Brehme în minutul 85.
În 1994, Italia a pierdut în fața Irlandei, dar a ajuns în finală. Și după 0-0, în ultimul act al competiției împotriva Braziliei, Italia a fost învinsă cu 3-2 după lovituri de departajare. Pentru Squadra Azzurra au ratat Baresi, Massaro și Roberto Baggio.
În 2006, Franța a început cu 2 egaluri cu Elveția și Coreea de Sud și totuși a ajuns până în finală.
În 2010, Spania începe traseul de la Mondiale cu o înfrângere în față Elveției, dar va câștiga Cupa Mondială cu 1-0 în față Olandei.

Iran a obținut cele 3 puncte în ultimele minute în partide cu Maroc, după un auto-gol norocos. Iran are mai multe puncte după primul meci la Cupa Mondială decât Portugalia, Spania, Germania, Argentina și Brazilia.

Germania este singura țară din Europa care a pierdut la Campionatul Mondial de fotbal până acum. Mexic i-a învins pe nemți cu 1-0 după un meci pe contre. Suedia a câștigat azi cu 1-0 din penalty partida cu Coreea de Sud, iar parcursul echipei Germaniei nu se anunță unul ușor. În această grupă, Suedia și Mexic au câte 3 puncte, iar Germania are zero. UPDATE: Ieri, a pierdut si Polonia dupa un joc foarte slab.

Jucătorul Kalinic de la Croația va fi trimis acasă pentru că a refuzat să între pe teren împotriva Nigeriei. Kalinic se apără și zice că îl durea rău spatele. Păi ar fi trebuit să îi spune antrenorului la începutul meciului, nu în momentul schimbării. Cred că este o decizie bună a conducerii Naționalei Croației.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap