Lift hidraulic pentru vecini

lift

De cativa ani, liftul la mine in bloc nu a mers. Problema era la motor. Stau la etajul 4 intr-un bloc de 10 nivele. Sunt tanar si nu am probleme sa urc pana la etajul 4. Dar am vecini pe la etajul 9 care au peste 60 de ani si pentru ei sa urce atat de multe scari nu mai e floare la ureche. In caz ca mai uiti si cheile de la masina dupa ce ai coborat mai multe etaje, parca viata nu mai pare asa frumoasa. Stiu ca miscarea e buna. Si mersul pe jos face piciorul frumos. Dar daca urci pana la 10 dupa o zi de munca, parca miscarea nu mai este asa de bine-venita. Dar pana la urma am vorbit cu toti vecinii sa rezolvam problema asta. Si am apleat la profesionistii care se ocupa de ascensoare moderne de la MP IFMA. Ne-am inteles la preturi si totul e fost in regula. Si acum toata lumea e multumita ca nu mai trebuie sa urce pe scari ca sa ajunga acas dupa o zi grea de munca.

Cand zici lift nu ti se pare un cuvant important. Pana iti dai seama ca in blocul tau nu ai mai auzit povesti cu si despre lifturi de ani de zile. Pentru si tu si vecinii ati urcat pe scari si nu mai stiti cum e sa urci cu un ascensor la tine in bloc.
Iar acum am intrat si noi in randul lumii pentru ca avem lift hidraulic. Chair acum 2 zile am fost la cumparaturi si am cumparat mai multe printre care si un bax de apa plata. Dar in sfarsit nu a mai trebuit sa urc pe scari. Pentru ca avem acum 2 ascensoare, baxul de apa nu a mai fost carat pe brate si am ajuns si eu mai linistit acasa.

Exista in Romania un ascensor pentru toate tipurile de cladiri, chair si un lift pentru vila pret. Daca vrei sa traiesti mai bine si sa nu mai fortezi ligamentele gleznelor sau a genunchilor urcand zeci de scari zlinic, atunci un lift iti poate face viata mult mai usoara indiferent de varsta pe care o ai.

You may also like...

1 Response

  1. 17.09.2017

    […] De curând am citit un articol pe un blog al unui prieten care spunea cum a reuşit să mobilizeze toţi vecinii pentru repararea liftului dintr-un bloc cu 10 etaje. Personajul nostru stătea la etajul patru şi era tânăr dar el s-a gândit şi la vecinii mai vârstnici de la etajele superioare. Aşa că a hotărât să facă mobilizarea pentru vecini. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap