Cum adaug un numar pe WhatsApp?

WhatsApp

Ca sa adaugi un numar de telefon pe WhatsApp, in primul rand ar fi bine sa introduci noul numar in agenda telefonului, plus un nume. Apoi inchizi agenda telefonului si deschizi aplicatia WhatsApp sau dai refresh ca sa se actualizeze, iar noul numar si numele vor aparea in aceasta aplicatie. Acum poti sa trimiti mesaje sau fisiere media noului contact pe care l-ai adaugat in WhatsApp sau sa il suni vocal sau cu video. In momentul in care esti intr-un apel video si vrei sa faci conferinta, poti sa mai adaugi si alte persoane din contactele de pe WhatsApp daca dai click pe butonul din dreapta sus unde se afla iconita cu adauga participanti.

Cum adaugi un prieten din alta tara pe WhatsApp?

Daca prietenul tau locuieste in alta tara si vrei sa vorbesti des cu el folosind aceasta aplicatie, trebuie sa ii adaugi numarul cu tot cu prefixul din tara respectiva. De exemplu pentru Franta prefixul este 0033, pentru Anglia este 0044, pentru Belgia 0032, pentru Mexic este 0052, pentru India este 0091, pentru China este 0089, pentru Italia 0039, pentru Argentina 0054, iar pentru Germania 0049.  Poti sa pui + in locul de 00, asa ca prefixul pentru Franta poate sa fie si +33 care este acelasi lucru cu 0033. Daca prietenul tau traieste intr-o tara mai exotica, poti sa cauti pe google prefixul din tara respectiva si acesta se va afisa in cateva secunde.

Cum adaugi pe cineva intr-un grup pe WhatsApp?

Ca sa poti sa adaugi un prieten intr-un grup pe WhatsApp trebuie sa fii admin sau sa creezi tu acel grup. Intra in aplicatie, apoi in grup si click pe “Informatii grup”. Sub poza si denumirea grupului sunt mai multe setari: Opriti notificarile, Ton personalizat, Salvare in Rola Film, Setari Grup, Adaugati participanti. Click pe “Adaugati participanti”, bifeaza din agenda numele prietenului si totul s-a rezolvat in cateva secunde. Daca nu il gasesti rapid in agenda, sus ai casuta de “Cautare” sau “Search” si scrie acolo numele prietenului tau.

Daca ai vreo intrebare despre aceasta aplicatie sau despre cum sa adaugi un numar pe WhatsApp, foloseste sectiunea de comentarii si iti voi raspunde rapid.

You may also like...

5 Responses

  1. emi says:

    Am contacte noi in agenda dar nu le gasesc pe WhatsApp. Am dat si refresh dar tot nu le vad. Cum rezolv problema. Multumesc.

  2. Iana says:

    Buna ziua, pot sa adaug un numar de tel intr-un grup de wa fara sa-l salvez in agenda?

  3. Lenta Adamosy says:

    Cum dau refresh?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap