Familia mea se mareste

jocuri educative

Acum câteva zile am aflat că familia mea se mărește. Fratele meu va avea o fetiță care se va naște la anul, în primăvară. E motiv de bucurie în special pentru părinții mei care sunt bunici pentru prima oară. Fratele meu își doarea băiat, dar mama mea este foarte fericită că e fată pentru că fetele sunt mai cuminți decât băieții și o fată ține aproape de familie. Ce puțin astea sunt vorbele celei mai fericite mame de băieți din ultima vreme. Pentru mine nu contează, îmi doresc doar să fie sănătoasă și să fie norocoasă în viață.
Dar va trebui să îi cumpăr jucării de tot felul. Dar când va mai crește puțin va trebui să găsesc un site cu Jocuri și Jucării Educative pentru copii la preț accesibil pentru că o fetiță nu se mulțumește cu puțin.

Știu că nu e copilul meu și nu trebuie să mă agit prea mult în legătură cu educația lui, dar pentru fetiță sunt foarte importante câteva jucării educative pe care să le aibă prin preajmă. Iar mai târziu să o fac în așa fel încât să nu se joace prea mult la jocurile online și să pună accentul mai mult pe jucării educative online.
De mic mi-a plăcut să mă joc online, să joc în rețea atunci când erau așa numitele locații cafe-net unde închiriam toată noaptea și ne jucăm până răsărea soarele.

Am jucat când eram mic jocuri educative cu fratele meu, dar când am crescut acestea au fost date la o parte. Am preferat să nu jucăm la PC, la Playstation 2, 3 și acum la 4. Am pierdut ore întregi jucând Age of Empires 2 online alături de un turc, 2 greci și un englez. Jucăm în echipe și noi ne formasem un clan al nostru.
Apoi am jucat pe Playstation toată seria God of War. Îmi amintesc că am pierdut o noapte întreagă pe o parte din joc care dura doar 10 minute la nivel foarte avansat. Și nu am reușit să trec de faza aia, care era la finalul jocului.

Depenedenta de jocuri online nu e o glumă pentru nouă generație și eu știu pe pielea mea cum e să pierzi zile din viață din cauza unui joc pe calculator sau la Playstation. Dar fiecare generație are avantajele și dezavantajele tehnologiei în viața ei.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap