Fotolii sau scaune cu masaj pentru toata familia

fotolii cu masaj

Fotolii sau scaune cu masaj se gasesc peste tot la vanzare. Acum le poti incerca in orice Mall pentru o suma mica de bani si te poti relaxa ca in visele cele mai placute. Daca sunteti in cautare de asa ceva Komoder va ofera o gama variata de fotolii cu masaj, la preturi bune. Ultimele aparitii de fotolii masaj ieftine maseaza din cap pana in picioare, chiar pana in varful degetelor. iRest A38 Zero Gravity, care este primul in poza de mai sus, este proiectat ca masajul sa ajunga pana in zona sezutului pe o axa de masaj curbata.

Arta masajului este una cu traditie veche de cateva mii de ani, cuvantul ”massa” provenind din araba, insemnand a atinge, a simti sau a manipula. Masajul este asociat de foarta multa lume cu relaxarea, si este adevarat partial, pentru ca masajul presupune manipularea pielii si muschilor, atat a straturile superficiale de la suprafata, cat si a celor din profunzime, pentru a obtine o stare generala de bine si de relaxare.
Masajul nu doar relaxeaza corpul (muschi, tendoane, ligamente, piele, articulatii si tesuturi conjunctive), ci poate elimina stresul, echilibreaza sistemul nervos ci are si efect vindecator pentru anumite afectiuni si conditii de sanatate.

Un fotoliu masaj il poti folosi ca sa iti incalzesti corpul mai ales pe timpul iernii cand vii de afara infrigurat si foarte obosit. Cand activezi incalzirea fotoliului, automat poti face si un masaj de relaxare care iti va relaxa tot corpul. E foarte important sa faci un astfel de masaj mai ales pentru spate. De foarte multe ori avem probleme cu spatele dupa o zi grea de munca.
Un fotoliu cu masaj este un fotoliu care imbina toate functiile importante: zero gravity, incalzire, masaj complet, masaj cu perne de aer.

Daca iti cumperi un fotoliu cu masaj si stii unde sa il asezi in casa ai numai de castigat. Eu l-am asezat in fata televizorului si atunci cand urmaresc serialele mele pereferate pe HBO( Westworld de exemplu) fac 2 lucruri in acelasi timp. Ma relaxez si urmaresc un serial SF care ma tine cu sufletul la gura. Daca nu stiti ce poate sa faca omul atunci cand nu mai exista nicio lege care sa il tina departe de fapte reprobabile, urmariti acest serial pentru ca merita.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap