Teqball la baza sportiva Hooligans

Teqball

O veste buna pentru cei din Targoviste. O masa de Teqball va astreapta la baza Hooligans, acolo unde se joaca campionatul de minifotbal sau fotbal intre prieteni pe teren sintetic. Dupa 15 mai, e posibil sa se relaxeze situatia din Romania si sa putem iesi mai des afara. Avem nevoie de miscare, de soare, de o bere intre prieteni si de conversatii spumoase.

Ma simt nervos dupa 2 luni de izolare si chiar am nevoie de relaxare in urmatoarea perioada. Teqball reprezinta un fel de tenis de masa, doar ca il joci cu o minge de fotbal, dar ca nu este deloc usor asa cum pare la prima vedere. Daca joci bine tenis cu piciorul, ai sanse mari sa te descurci si la Teqball. Acest sport nou pentru noi se poate juca la simplu si in echipe de 2 sau mai multi jucatori.

Regulile de baza ale acestui sport Teqball

  1. Un meci de Teqball dureaza 3 seturi, iar fiecare set se termina cand unul din jucatori a ajuns la 20 de puncte.
  2. Serva se schimba la 4 si este un pic diferita fata de tenis cu piciorul.
  3. Este interzis sa atingi mingea de 2 ori cu aceasi parte a corpului. De exemplu, daca ai facut preluare pe genunchi, nu ai voie sa lovesti minea a doua oara tot cu genunchiul pentru ca pierzi punctul.
  4. Ai dreptul sa trimiti mingea in terenul adversarului, adica in partea adversa din masa de Teqball, din maxim 3 atingeri.
  5. Daca joci la dublu poti sa pasezi cu colegul tau de echipa, la fel ca la tenis cu piciorul.
  6. Nu ai voie sa atingi masa pentru ca altfel pierzi punctul.

Ieri, am vorbit cu patronul de la baza sportiva Hooligans si se muncea din greu ca sa aveti parte de o experienta placuta daca aveti chef sa jucati acest sport nou. Daca nu, puteti sa va bucurati de un meci de minifotbal cu prietenii, 6 contra 6 sau 5 contra 5.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap