Totul despre cardul Monese

monese

Nu te-ai săturat de băncile care te bombardează cu multe comisioane atunci când trimiți bani, când primești bani, când îți verifici soldul la un bancomat? Dacă mai vrei să faci și un schimb valutar, atunci băncile îți iau și pielea de pe tine. Dar lucrurile au început să se schimbe în bine pentru că au apărut câteva alternative cum ar fi Revolut sau Monese.
Monese este o bancă a internetului destinată imigranților din Marea Britanie care au nevoie de un cont bancar, dar oricine din Uniunea Europeană poate să aplice. Dacă ești în Anglia și vrei să îți deschizi un cont bancar, banca îți cere dovadă adresei.

La Monese îți trebuie doar un smartphone (iOS sau Android) și un act de identitate (pașaport sau buletin). Această bancă online îți oferă un cont în care îți poți primi salariul și din care îți poți plăti chiria și facturile, fără a avea nevoie de o adresă britanică.

Primești 25 €, cadou de bun venit, atunci când deschizi un cont Monese și faci prima tranzacție cu cardul! Folosește codul FLORI517. Descarcă aplicația Monese

Această bancă a internetului le oferă clienților săi și un cont bancar european, fără costuri suplimentare, pentru a simplifica și ușura transferurile bancare către conturi în euro. În SEPA nu plătești niciun comision dacă trimiți sau primești bani.

Cum faci verificarea identitatii la Monese?

Verificarea identității la Monese se face destul de ușor. În primul rând descarci aplicația pe telefon din App Store (iOS) sau Google Play Store (Android). Trebuie să ai o adresă de email validă și un număr de mobil. O să faci o copie față și spate a buletinului sau a cărții de identitate. Și ca să te verifice complet îi suni cu video call, ar fi bine să ai buletinul la îndemână.

Te va întreba de ce vrei să îți deschizi un cont la Monese și dacă știi de faptul că poți să primești bani dacă inviți prieteni să folosească aplicația. Sunt 2 planuri de folosință. Unul este gratis, iar altul se numește Plus unde plătești 5 euro pe lună. Dar în banii ăștia ai card gratuit, plus 6 retrageri lunare de la bancomat gratis. Ca să elimini limitele contului tot ce trebuie să faci este să dai clic pe aplicația Monese, de luni până vineri între orele 8:00-17:00, selectezi: GET A FULL ACCOUNT și apoi apeși pe VIDEO CALL. Pentru apelul video este necesar să ai la îndemână actul de identitate folosit pentru deschiderea contului, în original.

Poți să folosești cardul Monese la cumpărături online pentru că Facebook mi-a acceptat acest card atunci când am vrut să fac promovare la unele articole pe această rețea de socializare.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap