Chindia a obtinut un punct important la Gaz Metan Medias

Gaz Metan Medias

Chindia Targoviste a revenit in Liga 1 dupa 21 de ani pe terenul celor de la Gaz Metan Medias. In trecut, in prima etapa, noile promovate jucau acasa primul meci, dar aceasta regula nu mai este valabila acum. Gaz Metan Medias a dominat echipa din Targoviste in prima repriza, a avut 2-0 si mai multe ocazii de a majora scorul, iar eu ma gandeam ca va fi macel si tabela de marcaj va arata 4-0 sau 5-0 la final.

Ce s-a intamplat in a doua repriza a meciului cu Gaz Metan Medias?

Dupa minutul 45, echipa gazda a atacat in continuare, dar portarul nostru Mihai Aioani a scos cateva baloane pe care scria gol. Insa in minutul 65, soarta partidei de fotbal s-a schimbat. Neicutescu a trecut de cei 2 fundasi ai echipei din Medias cu o usurinta dezarmanta. Primului ii da “urechi” cum se zice prin cartier si al doilea este trimis la tigari dupa o fenta rapida. A urmat un sut la coltul lung in plasa laterala si Chindia marca primul gol in LIGA 1 dupa multi ani.

Yameogo B care a fost introdus in minutul 46 este scos de Viorel Moldovan in minutul 73, iar motivul a fost urmatorul: jucatorul primise un cartonas galben in minutul 56 si intra tare la adversari. Echipa din Targoviste risca sa ramana in 10 oameni mai ales datorita antrenorului Edi Iordanescu care reclama orice fault la arbitrul central. Iordanescu a fost si eliminat in finalul meciului pentru ca nu a putut sa isi tina gura. Incepand din acest sezon, antrenorii pot primi cartonas galben si cartonas rosu direct daca nu se potolesc pe margine.

Dupa schimbarea lui Yameogo, Chindia a fortat in atac si in minutul 85, unul din fundasii echipe Gaz Metan Medias loveste mingea cu cotul si se acorda penalty pentru Chindia. Lovitura de la 11 metri este marcata cu siguranta de Bic si echipa din Targoviste pleaca cu un punct din aceasta deplasare grea.

Statistica meciului Gaz Metan – Chindia Targoviste

Echipa din Medias a dominat echipa noastra la mai multe capitole, dar fotbalul nu se joaca pe posesie sau faze de poarta, ci pe goluri, altfel Barcelona ar castiga Champions League in fiecare an. Gaz Metan a avut 21 de suturi spre poarta, iar echipa lui Viorel Moldovan doar 3. Echipa gazda a avut 12 suturi pe poarta, iar Chindia doar 2. De remarcat procentul de 100% al echipei din Targoviste, 2 suturi pe poarta care s-au transformat ambele in goluri. Zero cartonase galbene pentru echipa din Medias, 2 cartonase galbene au fost incasate de jucatorii Chindiei. Echipa lui Edi Iordanescu a avut 7 cornere, iar Chindia doar 1.

In etapa a 2-a din Liga 1 Romania, Chindia o va intalni pe Viitorul, una dintre cele mai ofensive echipe din primul esalon fotbalistic, care i-a administrat lui Dinamo un 5-0 sec.

Sursa poza https://www.facebook.com/ChindiaTargoviste/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap