Restaurantele din Targoviste se redeschid

restaurante

Restaurantele si cafenelele din Targoviste se redeschid in interior incepand de azi, 4 ianuarie 2021. Rata de incidenta a cazurilor de Covid in Targoviste in ultimele 14 zile este de 2,44 cazuri/1.000 locuitori. Pana acum puteai sa mananci la restaurant doar la terasa, iar in interior era strict interzis.

Multe din restaurantele din Targoviste au terase cu termopane si e cam acelasi lucru ca un interior. Unii fumeaza in aceste terase si e un dezavantaj pentru nefumatori. Nu putem generaliza pentru ca anumiti patroni nu te lasa sa fumezi la terasa, trebuie sa iesi afara dintre termopane, iar altii sunt mai ingaduitori cu fumatorii.

Pentru ca s-au deschis restaurantele si interior, nefumatorii se pot bucura de o masa calda in interior, iar fumatorii pot sta relaxati la terase. Situatia se poate schimba daca creste numarul infectarilor in Targoviste in urmatoarele saptamani. S-ar putea sa mancam si sa bem un pahar de vin bun doar la terasa, dar nu e dracul chiar asa de negru pentru ca nu mai sunt multe luni pana la primavara, iar vremea a fost calduroasa in aceasta iarna. Sper sa nu mai avem asa de multe cazuri in orasul nostru si sa ne bucuram de viata in toate aspectele ei.

Unele restaurante si-au indreptat atentia catre comenzi facute de clientii care stateau in case sau apartamente in aceasta perioada grea. Pentru unele restaurante a mers chiar mai bine decat anul trecut pentru ca unui targovistean ii ia mult mai mult sa faca cumparaturi, sa stea la cozi interminabile cu unul care ii sufla in ceafa, sa riste sa ia Covid, sa faca mancare acasa, sa spele vasele dupa si asa mai departe. E mult mai simplu sa iti comanzi piept de cocos de munte, pizza, un platou cu de toate de acasa si sa nu te mai stresezi cu pregatitul a 2 feluri de mancare.

Stai in fotoliu relaxat, dai drumul la Netflix sau citesti o carte si astepti sa vina comanda cu mancare calda.

You may also like...

5 Responses

 1. bConnected says:

  Un lucru bun, sper sa se intample asta si in Bucuresti

 2. Mike says:

  Si programul s-a modificat. Poti sa stai acum pana in ora 23 la restaurant, pana acum cateva zile la ora 21 se dadea stingerea.

 3. Ady says:

  Asteptam in Bucuresti redeschiderea restaurantelor.

 4. George says:

  Daca vine tulpina britanica sau cine stie ce mai apare iar le inchide…

  • Adriana says:

   Cert e ca o sa mai tina ceva timp situatia asta pana se obtine imunitatea de turma…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap