25, November 2015

Bonus 888 poker pentru romani

888 Poker este legal în România și puteți juca în siguranță la mesele de poker online. Mesele PokerCam de pe acest site listat la Bursa din Londra îți permit să joci față în față cu adversarii reali.
In plus, există un mare bonus 888 Poker pentru români. Această cameră de poker online vă oferă un bonus de 400 dolari la prima depunere.
Această este suma maximă de bonus, dar puteți depune și mai puțin. La 35 de dolari depuși de exemplu, mai primiți 35 de dolari bonus.
Dacă depuneți 120 de dolari, mai primiți un bonus de 120 $.

Cum funcționează bonusul de la 888 Poker:
Faci o primă depunere acum şi de fiecare dată când acumulezi 100 de puncte de bonus, îţi oferim o tranşă de 10 $ din bonus direct în contul 888poker! Poţi acumula puncte de bonus nu doar participând la jocuri pe bani, ci şi prin buy-in-urile turneelor sau chiar la mesele şi jocurile de cazino! Pentru a şti câte puncte de bonus ai acumulat şi cât de aproape eşti de următorul bonus, va fi întotdeauna un contor de bonus deasupra mesei la care joci.

Dacă joci pe 888 și vrei neapărat să depui/dai cashout(retragere) folosind un card în RON, măcar selectează să faci tranzacția în dolari(USD) când ai posibilitatea să alegi în ce currency faci tranzacția. In felul asta costurile cu unele conversii vor fi mai mici.

Share on Facebook14Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on LinkedIn0

Leave a Reply

Allowed Tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>