Domnule locotenent-colonel Talpan

gigi becali

Domnule locotenent-colonel Talpan,

Sunt un suporter ce nu mai suportă starea confuză privind echipa de fotbal Steaua sau FCSB (cum o numiți dumneavoastră) și vă adresez câteva întrebări:
1. Ce a preluat Becali în 2004 de la celebra asociație condusă de V. Păunescu? Din ce spuneți dumneavoastră, înțeleg că nu a preluat nici marca și nici locul în Liga 1. A preluat numai datoriile asociației? Se poate spune că asociația din care făceau parte unii dintre superiorii dvs (de exemplu colonelul Zisu) a pofitat de ignoranța lui Becali și l-a escrocat pe acesta?
2. Când ați încheiat precedentul contract de închiriere a bazei din Ghencea cu Becali, ați organizat vreo licitație?
3. Ce veți face dacă la licitația pe care o veți organiza nu se va prezența nimeni? Veți închiria terenurile cu ora băieților din cartier pt miuțe?

4. In logica întrebărilor de mai sus și excluzând fanteziile lui Jean Pavel, ce veți face cu marca dacă nimeni nu se va arata interesat să preia o echipă departamentală din liga a 4-a? O veți păstra pe pereții cazarmelor?
5. S-a comportat CSA ca un proprietar de bună credință în condițiile în care nu a investit un leu în baza sportivă, care a ajuns în stadiul de a nu mai putea fi utilizată în cupele europene, fără investițiile lui Becali? Se poate spune că CSA l-a escrocat pt a doua oară pe ignorantul Becali când a profitat de nevoia acestuia de a juca în Europa și l-a lăsat să investească în baza sportivă fără o contrapartidă certă (probabil în urma unor promisiuni ale superiorilor dvs)?

6. Interesele cui le reprezentați dvs? Spuneți că ale Mapn. Dar ministerul reprezintă interesele CETĂȚENILOR, iar aceștia vor să vadă echipa jucând în București cu marca pe piept. Nu ne interesează cine are mai multe acte, vrem să vedem echipa care NE APARȚINE. Dvs și Mapn va bateți joc și sfidați interesele cetățenilor care va plătesc, domnule locotenent-colonel Talpan!

Fără niciun strop de respect.

Acest mesaj a fost scris de JohnnyBlade la acest articol ProSport

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap