Conor McGregor vs Khabib Nurmagomedov, UFC 229

Conor McGregor

Conor Mcgregor este unul dintre cei mai spectaculoși luptători din UFC. Mcgregor poate lupta de la distanță pentru că are un joc de picioare foarte bun, e sigur în defensivă și are lovituri devastatoare de pumni pe contre. În plus, are obiceiul să intre pe sub pielea adversarului la conferințele de presă, iar acesta din urmă își pierde calmul în timpul luptei și pierde. Așa cum s-a întâmplat cu Aldo care a fost trimis în lumea viselor în primele secunde ale meciului.

Dar acum, Conor Mcgregor se va lupta cu un monstru din MMA: Khabib Nurmagomedov care are 26 de meciuri și nicio înfrângere. Din aceste 26 de victorii, 8 le-a obținut prin KO și 8 prin procedee de ju-jitsu brazilian.
Am urmărit conferința de presă dintre cei 2, în care Conor Mcgregor îi spune lui Khabib că e mort, că are buzele albastre exact ca la un om decedat, dar se pare că Nurmagomedov nu a fost dat pe spate.
Palmaresul lui Conor Mcgregor este impresionant: 24 de lupte în MMA la profesioniști, 21 de victorii din care 18 prin KO și 3 înfrângeri în fața lui Joseph Duffy, Artemji Sitenkov și Nate Diaz. Primii 2 sportivi care l-au învins, au fost la începutul carierei lui Conor în 2008 și 2010.

Cum, unde și când va avea loc meciul dintre Conor Mcgregor și Khabib Nurmagomedov?
Conor Mcgregor se întoarce în MMA după înfrângerea la box profesionist atunci când a intrat în ring alături de Floyd Mayweather în August 2017.
Gala UFC 229 va avea loc pe 6 Octombrie 2018, în T-Mobile Arena din Las Vegas. Principalul eveniment din această gală este lupta dintre Conor Mcgregor și Khabib Nurmagomedov, dar dacă vă intereseaza ce alți luptători vor mai intra în octogon, mai jos aveți lista completă:

Lightweight: Gray Maynard vs Nik Lentz
Women’s Bantamweight: Lina Lansberg vs Yana Kunitskaya
Welterweight: Ryan LaFlare vs Tony Martin
Lightweight: Scott Holtzman vs Alan Patrick
Flyweight: Sergio Pettis vs Jussier Formiga
Bantamweight: Sean O’Malley vs Jose Alberto Quinonez
Women’s Strawweight: Michelle Waterson vs Felice Herrig
Heavyweight: Derrick Lewis vs Alexander Volkov
Light Heavyweight: Ovince Saint Preux vs Dominick Reyes
Lightweight: Tony Ferguson vs Anthony Pettis

Khabib este favorit la pariuri pentru că are cota 1,70 la victorie la Betfair, iar Conor are cota 2,30. Un meci egal între cei 2 mari sportivi are cota de 28, dar sunt șanse mici să iasă.
Cota la pariuri pentru Khabib Nurmagomedov să câștige prin KO sau TKO este de 5,6 și cota lui Conor de a câștiga prin KO sau TKO este de 2,90.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap